Lattiat ja matot / Quick-Step -laminaattilattia

Quick-Step -laminaattilattia

Quick-Step on maailman arvostetuin laminaattilattia ja testien ylivoimainen ykkönen. Sillä on useita turvallisuutta varmistavia ominaisuuksia, kuten CE-todistus, M1 -päästöluokitus ja ennätyksellisen pitkät takuut.

Kaikki vaihtoehdot ovat Quick-Stepin oman design-osaston kädenjälkeä. Tämän ansiosta lattiat hivelevät silmää ja omaavat ainutlaatuisen hienoja pintastruktuureja. Kehotamme tutustumaan tuotteisiin paikan päällä, hyväkään kuva ei korvaa mahdollisuutta tarkastella lautoja eri kulmista ja valaistuksissa.

Quick-Stepin laatu perustuu siihen, että valmistuksen jokainen vaihe on omassa hallinnassa:, design, runkolevytuotanto, laminointi ja ponttaus. Huippuosaaminen yhdistettynä jatkuvaan laadunvalvontaan on antanut Quick-Stepille ansaitun maineen alan laatujohtajana.

Alkuperäisen patentoidun Uniclic-pontin ansiosta Quick-Step lattioille myönnetään Pysyvästi Yhdessä -takuu, ainoana laminaattilattiana maailmassa. Uniclic-pontti on myös asennettavuudeltaan markkinoiden nopein ja helpoin. Sen voi asentaa taittamalla sekä napauttamalla, vasemmalta oikealle sekä oikealta vasemmalle. Liitos on erittäin pitävä.

Quick Step -laminaattilattiaa on varastossamme Espoon Kivenlahdessa 80.000 neliömetriä. Vaihtoehtoja on yli 200.

Täydelliselle lattialle täydellinen viimeistely

Meiltä löytyvät Quick Step -asennus-, viimeistely- ja hoitotarvikkeet. Jokaiselle laminaattilattialle löytyy mm. samanvärinen jalka- sekä liikuntasaumalista.

Lue Quick-Step Laminaattikuvasto 2016 verkossa (klikkaa kuvastoa)

(tarvitsee Flashin)