Lattiat ja matot / Quick-Step -laminaattilattia

Quick-Step -laminaattilattia

Quick-Step on maailman arvostetuin laminaattilattia ja testien ylivoimainen ykkönen. Sillä on useita turvallisuutta varmistavia ominaisuuksia, kuten CE-todistus, M1 -päästöluokitus ja ennätyksellisen pitkät takuut.

Kaikki vaihtoehdot ovat Quick-Stepin oman design-osaston kädenjälkeä. Tämän ansiosta lattiat hivelevät silmää ja omaavat ainutlaatuisen hienoja pintastruktuureja. Kehotamme tutustumaan tuotteisiin paikan päällä, hyväkään kuva ei korvaa mahdollisuutta tarkastella lautoja eri kulmista ja valaistuksissa.

Quick-Stepin laatu perustuu siihen, että valmistuksen jokainen vaihe on omassa hallinnassa:, design, runkolevytuotanto, laminointi ja ponttaus. Huippuosaaminen yhdistettynä jatkuvaan laadunvalvontaan on antanut Quick-Stepille ansaitun maineen alan laatujohtajana.

Alkuperäisen patentoidun Uniclic-pontin ansiosta Quick-Step lattioille myönnetään Pysyvästi Yhdessä -takuu, ainoana laminaattilattiana maailmassa. Uniclic-pontti on myös asennettavuudeltaan markkinoiden nopein ja helpoin. Sen voi asentaa taittamalla sekä napauttamalla, vasemmalta oikealle sekä oikealta vasemmalle. Liitos on erittäin pitävä.

Quick Step -laminaattilattiaa on varastossamme Espoon Kivenlahdessa 80.000 neliömetriä. Vaihtoehtoja on yli 200.

Täydelliselle lattialle täydellinen viimeistely

Meiltä löytyvät Quick Step -asennus-, viimeistely- ja hoitotarvikkeet. Jokaiselle laminaattilattialle löytyy mm. samanvärinen jalka- sekä liikuntasaumalista.

Lue Quick-Step Laminaattikuvasto 2015 verkossa (klikkaa kuvastoa)

(tarvitsee Flashin)

 

 

Quick-Step kuosit

 EXQ1555 Ceramic, tumma

Exquisa

Innovatiivinen lankkulattia. Ainutlaatuinen konsepti, jossa kookas lankku (122,4 cm x 40,8 cm x 8 mm) toimii 4 erilaisen kuvion pohjana. Yhdessä lankussa on 1, 2 tai 3 erillistä laattaa, joita rajaavat hiuksenhienot poikittaissaumat. Monikuvioisessa versiossa erikoissyvät saumat luovat viehättävää muotojen vaihtelua tehden lattiasta todella mielenkiintoisen.

 

RIC 1498 Valkotammi, natural

Rustic

Rustic-malliston lankuissa on ihanteellinen pituus/leveys -suhde, joka saa pienen huoneen näyttämään suuremmalta. Tämä erityisen luonnolliselta näyttävä ja tuntuva lattia, jossa on näkyvä pintarakenne ja reunaviisteet, on erinomainen valinta perinteitä ja tyylikkyyttä hakeville. Lankkujen leveys 12,34 cm, pituus 120 cm ja paksuus 8 mm

 

LPU 1284 Tammi, natur

Largo

Largo on nimensä mukainen. Näyttävien lankkujen pituus on 205 cm ja leveys 20,5 cm. Trendikkäitä lattioita, jotka luovat tilan tuntua. Lankkujen paksuus on 9,5 mm. Jokaisessa Largokuosissa on 60 erilaista lautaa - ei kuvion toistumista samassa laudassa. Lankkujen viistereunat vastaavat tyyliltään ja tuntumaltaan laudan kuosia.

 

UVG 1394 Tammi Passionata, vaalea

Vogue

Upea ja persoonallinen lankkulattia, jossa tyylikkyys jatkuu pintarakenteesta reunoihin. Lankuissa on siro pyöristetty reunaviiste ja luonnollinen pintaviimeistely. Lankkujen leveys 15,6 cm, pituus 138 cm ja paksuus 9,5 mm.

 

UF 1155 Versailles

Arte

Arte Versailles -laattojen esikuvina ovat vanhojen linnojen kookkaat, kiviset lattialaatat. Ne ovat nousseet taas suosioon ikääntyneen ja käytössä kuluneen ulkonäön ansiosta. Isot, 624 x 624 mm:n kokoiset ja 9,5 mm:n paksuiset laatat antavat sisustukselle 1700-luvun loppupuolen tunnelmaa henkivää loistoa ja ylevyyttä. Laattojen mosaiikkikuviointi ja väritykset ovat Quick Step -suunnitteluryhmän omaa käsialaa.

UR1205 Harmaa tiikki

Lagune

Lagune on laivankansilattia kodin kaikkiin kuiviin tiloihin. Sen avulla syntyy katseita puoleensa vetävä, merihenkinen kokonaisuus. Lagune-lankut ovat pitkiä ja kapeita. Leveys 10 cm, pituus 130 cm ja paksuus 8 mm. Lankuissa on alkuperäinen UNICLIC-pontti ja lisäksi reunaan työstetty ura, johon joustava nauha kiinnitetään asennuksen yhteydessä.

 

U 1014 Villivaahtera, lankku

Country

Jos pidät vanhanaikaisen ylellisestä kartanoilmapiiristä, Country-mallisto on kuin luotu Sinulle. Se henkii perinteistä käsityötaitoa ja luo sopivaan sisustukseen yhdistettynä kotiisi maaseutuasunnon tunnelmaa. Lankkujen leveys 15,6 cm, pituus 138 cm ja paksuus 9,5 mm.


UF 918 Tammi, tumma

Perspective

Perspective-lankkulattian kauniit reunaviisteet valintasi mukaan lautojen pitkillä sivuilla tai kaikilla reunoilla, luovat aidon lankkulattian tuntua sisustukseen. Lautojen paksuus on jykevä 9,5 mm. Kaikki Perspective-malliston kuosit löytyvät myös Eligna-mallistosta.

Perspective Wide

Malliston erikoisleveät (19 cm) lankut ja mielenkiintoiset kuosivaihtoehdot antavat tyylikkään lisäulottuvuuden Perspective-mallistoon.

U 896 Tammi, natur

Eligna

Eligna mallisto on suorareunainen lankkumallisto. Siinä on runsain mitoin lankkukuoseja eri puulajeissa ja sävyissä. Lankkukuosien erilaiset pintaviimeistelyt tuovat esiin puun aidon rakenteen. Kapeat (15,6 cm) lankkukuosit ovat 138 cm pitkiä ja 8 mm paksuja lautoja. Kaikki Eligna-malliston kuosit löytyvät myös Perspective-mallistosta.

Eligna Wide

Erikoisleveät lankut (19 cm) tasapainoisine mittasuhteineen tekevät lattiasta hätkähdyttävän kauniin. Uudet ja aistikkaat Eligna Wide-malliston kuosit löytyvät myös Perspective Wide-mallistosta.

QSM 036 Tum.harm tammi, öljytty

Classic ja Classic Plus

Quick-Step Classic -lattia on aina huippulaatua! Classic-malliston lankku-, 2-sauva- ja 3-sauvakuosit ovat ajattoman, yksilöllisen ja samalla nykyaikaisen sisustuksen ydin. Koe itse uskomattoman hieno pintaviimeistely. 10 vaihtoehtoa saatavana myös paksumpana Classic Plus-mallistossa.

Classic-malliston laudat ovat 120 cm pitkiä, 19 cm leveitä ja 7 mm paksuja.

Classic Plus-malliston laudat 120 cm pitkiä, 19 cm leveitä ja 8 mm paksuja.

QSG 046 Vaalea vaahtera, 5-sauva

Creo

Lankkukuosien lisäksi sauvakuosien kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Niitä käytetään yhä enemmän etenkin makuuhuoneissa. Sen vuoksi Quick Step on tehnyt huolelllista kehitystyötä Creo-mallistoaan varten. Sauvojen leveyttä on sovellettu kunkin puulajin tyyliin ja luonteeseen.Creo-malliston laudat ovat 120 cm pitkiä, 19 cm leveitä ja 7 mm paksuja.