Lattiat ja matot / Quick-Step -parketti

 

Quick-Step -parketti

Upealla Quick Step -parkettimallistolla on useita turvallisuutta varmistavia ominaisuuksia, kuten CE-todistus ja ennätyksellisen pitkät takuut. Quick-Step parketit ovat laadultaan yhtä korkealuokkaisia kuin Quick-Step laminaatit omassa tuoteryhmässään

Upeat Palazzo, Castello ja Villa-mallistot joissa yhteensä 42 vaihtoehtoa. Mallistossa käytetään pääasiallisesti pintasäleenä tammea (FSC-sertifioitua), pähkinää ja pyökkiä. Mallisto painottuu ajanhengen mukaisesti tammilankkuihin ja mattalakattuihin öljytyn näköisiin kuoseihin - värit vaaleasta tummaan.

Mallistoon kuuluvat myös täydelliset asennus-, hoito- ym. tarvikkeet ja pätevät asennusohjeet. Jokaiseen parkettivaihtoehtoon löytyy saman sävyiset listat.

Patentoidun UNICLIC MULTIFIT-pontin ansiosta Quick-Step parketille myönnetään pysyvästi yhdessä -takuu. Välisäleen materiaali on kestävä ja ympäristöystävällinen Hevea.

Quick Step -parkettia ja -laminaattilattiaa on varastossamme Espoon Kivenlahdessa 80.000 neliömetriä.

 

Lue Quick-Step Parkettikuvasto 2013 verkossa (klikkaa kuvastoa)

(tarvitsee Flashin)

 

PAL 1341 Tammi Pure

Palazzo

Malliston lippulaiva. Upeat pitkät ja leveät lankkuparketit pienellä reunaviistellä (pitkillä sivuilla). 15 tammivaihtoehtoa eri pintakäsittelyillä. 1820mm (pituus) x 190 mm (leveys) x 14 mm (paksuus)

CAS 1351 Tammi Volcano, ruskea

Castello

Näyttävät pitkät lankkuparketit pienellä reunaviistellä (pitkillä sivuilla). 16 tammivaihtoehtoa, 2 pähkinää. 1820mm (pituus) x 145 mm (leveys) x 14 mm (paksuus)

 

 Imperio

Syvä pintarakenne ja käsinhiottujen reunojen luoma perinteinen ulkonäkö korostaa näiden kookkaiden puulankkujen autenttisuutta. 2200 x 220 • paksuus 14 mm

 

 Variano

Ainutlaatuisen persoonalliset, kuviolliset ja kuluneen vaikutelman antavat lattiat. Lattia on äärimmäisien yksilöllinen, uutuus, joka lisää kaikentyyppisten sisustusten arvoa. Vaihteleva sälekoko. 2200 x 190 • paksuus 14 mm

VIL 1362 Tammi Noble, natur

Villa

Hienostuneet 3-sauvaparketit. Villa-mallistossa on poikkeuksellisen tyylikkäästi yhdistetyt sauvat.

  • Ei lyhyitä sauvoja päädyissä
  • Vain pitkiä sauvoja laudan keskellä
  • Vierekkäisten sauvojen saumat eivät ole vierekkäin

 

2200 mm (pituus) x 190 mm (leveys) x 14 mm (paksuus)