Yritys

Meille lattia ei ole vain pinta jolla kävellään.
Meille kangas ei ole vain tekstiiliä, eikä tapetti pelkkää seinäpaperia.
 
Meille pinnalla on pintaa syvällisempi merkitys.
 
Pinnoilla voidaan luoda kokonaisia maailmoja.
Niillä voidaan koskettaa kaikkia aisteja, niillä voidaan herättää tunteita.
 
Me Orient Occidentilla haluamme olla kumppaninasi luomassa laadukkaampaa,
eettisempää ja kauniimpaa maailmaa.

Orient Occident  on sisustustekstiilien, lattianpäällysteiden ja mattojen palveleva maahantuoja. Markkinoimme korkealaatuisia sisustusalan tuotteita ja palveluja valmistajille ja jälleenmyyjille sekä alan vaikuttajille ja päätöksentekijöille. Tutustu referensseihimme.

Orient Occident on perustettu vuonna 1919. Yhtiö on koko ajan ollut suomalainen perheyritys. Nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Espoon Kivenlahdessa Kiviruukin teollisuusalueella ja käsittävät yhteensä 6000 m2.

Liikevaihtomme on 14 miljoonaa euroa. Meitä on 40 ammattilaista, joista suurin osa toimii myynnin ja markkinoinnin tehtävissä (katso myös avoimet työpaikkamme). Yhtiömme on vakavarainen ja kannattava, mistä osoituksena on kuuluminen Asiakastiedon korkeimpaan luottokelpoisuusluokkaan.

 

Olemme allekirjoittaneet ja sitoutuneet YK:n Global Compact -vastuullisen liiketoiminnan aloitteeseen. Sitoudumme toimimaan vastuullisesti ja noudattamaan periaatteita jotka koskevat ihmisoikeuksia, työntekijöiden oikeuksia, ympäristön suojelua ja korruption ehkäisyä. Lue lisää.

 

Orient Occident on Sisäilmayhdistys ry:n kannattajajäsen. Sisäilmayhdistys ry on aatteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää rakennusten terveelliseen ja viihtyisään  sisäilmastoon tähtäävää työtä.

 

 

Orient Occident kuuluu ainoana suomalaisena jäsenenä kansainväliseen 17 lattianpäällysteiden tukkuliikkeen muodostamaan osto-organisaatioon Homedecor International.

Yhtiön markkinointiohjelmaan kuuluvat seuraavat tuoteryhmät:

  • Huonekalukankaat
  • Sisustustekstiilit
  • Verhoilutarvikkeet
  • Tapetit
  • Tekstiilimatot ja -laatat
  • Laminaattilattiat ja parketit
  • Vinyylilattiat
  • Biopolyuretaanilattiat