Julkisiin tiloihin soveltuvat AquaClean Contract -huonekalukankaat

AquaClean huonekalukankaat

Hygieeninen ja anti-bakteerinen

Safe Front -käsittely pitää bakteerit ja virukset loitolla.

AquaClean-huonekalukankaat ovat hygieenisiä ja ne tarjoavat kaksinkertaisen suojan viruksia ja bakteereja vastaan: Antibakteerinen SafeFront-ominaisuus estää virusten ja bakteerien kasvun kankaan pinnalla. AquaClean-molekyylikerros puolestaan estää niiden pääsyn kankaan syvempiin kuitukerroksiin.

Safe Front -käsittely tehdään kankaan kuituun, joten se on konepesunkestävä.

Ainutlaatuisen helppo puhdistettavuus

AquaClean Contract -huonekalukankaiden puhtaanapito on erittäin vaivatonta: mm. kahvi-, viini- sekä ruoka­tahrat on helppo ja nopea puhdistaa pelkkää vettä käyttämällä.
 
Ainutlaatuinen puhdistettavuus perustuu kankaiden kuiduissa olevaan AquaClean-molekyylikerrokseen, joka estää lian pääsyn kankaaseen. Tämän ominaisuuden ansiosta AquaCleanin kankaat eroavatkin muista vastaavista markkinoilla olevista kankaista, sillä kyseessä ei ole jälkikäteen tehtävä erillinen suojasuihkekäsittely.  
AquaClean huonekalukankaat
AquaClean huonekalukankaat

Paloturvalliset AquaClean Contract -huonekalukankaat

AquaClean Contract on julkitilakäyttöön sopiva paloturvallinen huonekalukangasmallisto. Kankailla on IMO-paloluokitus. Kankaat kestävät myös kovaa kulutusta ja niiden hankauksen- ja värinkesto on erittäin hyvä. 

Kankaat ovat vesipestäviä ja oikealla huollolla tuotteiden käyttöikää pidennetäänkin huomattavasti.

Lue lisää täältä

Turvallinen

AquaClean-huonekalukankaat on eivät sisällä haitallisia kemikaaleja tai muita aineita. Kankaat ovat kaikki kansainvälisen Oeko-Tex 100 -standardin vaativimman tuoteluokituksen mukaisia. Samaa luokitusta käytetään yleisesti muun muassa vauvanvaatteissa. 
 
AquaClean-kankaiden puhdistuksessa ei tarvitse käyttää kemikaaleja – vesi riittää.
AquaClean huonekalukankaat
AquaClean huonekalukankaat

Kestävä ja vastuullinen valinta

AquaClean-huonekalukankaat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Ne kestävät kovaakin kulutusta ja niiden värikesto on erinomainen. Kankaiden Martindale-kestävyysluku on aina vähintään 50 000. 
 
AquaClean-huonekalukankaat eivät sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä.
 
AquaClean-kankaat on valmistettu ekologisesti, turvallisesti ja vastuullisesti Espanjassa.