Julkisiin tiloihin soveltuvat AquaClean Contract -huonekalukankaat

Hygieeninen ja anti-bakteerinen

Safe Front -käsittely pitää bakteerit ja virukset loitolla.

AquaClean-huonekalukankaat ovat hygieenisiä ja ne tarjoavat kaksinkertaisen suojan viruksia ja bakteereja vastaan: Antibakteerinen SafeFront-ominaisuus estää virusten ja bakteerien kasvun kankaan pinnalla. AquaClean-molekyylikerros puolestaan estää niiden pääsyn kankaan syvempiin kuitukerroksiin.

Safe Front -käsittely tehdään kankaan kuituun, joten se on konepesunkestävä.

Ainutlaatuisen helppo puhdistettavuus

AquaClean Contract -huonekalukankaiden puhtaanapito on erittäin vaivatonta: mm. kahvi-, viini- sekä ruoka­tahrat on helppo ja nopea puhdistaa pelkkää vettä käyttämällä.
 
Ainutlaatuinen puhdistettavuus perustuu kankaiden kuiduissa olevaan AquaClean-molekyylikerrokseen, joka estää lian pääsyn kankaaseen. Tämän ominaisuuden ansiosta AquaCleanin kankaat eroavatkin muista vastaavista markkinoilla olevista kankaista, sillä kyseessä ei ole jälkikäteen tehtävä erillinen suojasuihkekäsittely.  

Paloturvalliset AquaClean Contract -huonekalukankaat

AquaClean Contract on julkitilakäyttöön sopiva paloturvallinen huonekalukangasmallisto. Kankailla on IMO-paloluokitus. Kankaat kestävät myös kovaa kulutusta ja niiden hankauksen- ja värinkesto on erittäin hyvä. 

Kankaat ovat vesipestäviä ja oikealla huollolla tuotteiden käyttöikää pidennetäänkin huomattavasti.

Lue lisää täältä

Turvallinen

AquaClean-huonekalukankaat on eivät sisällä haitallisia kemikaaleja tai muita aineita. Kankaat ovat kaikki kansainvälisen Oeko-Tex 100 -standardin vaativimman tuoteluokituksen mukaisia. Samaa luokitusta käytetään yleisesti muun muassa vauvanvaatteissa. 
 
AquaClean-kankaiden puhdistuksessa ei tarvitse käyttää kemikaaleja – vesi riittää.

Kestävä ja vastuullinen valinta

AquaClean-huonekalukankaat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Ne kestävät kovaakin kulutusta ja niiden värikesto on erinomainen. Kankaiden Martindale-kestävyysluku on aina vähintään 50 000. 
 
AquaClean-huonekalukankaat eivät sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä.
 
AquaClean-kankaat on valmistettu ekologisesti, turvallisesti ja vastuullisesti Espanjassa.