Verhot, tapetit ja lattiat asennettuna

Kun haluat uudistaa tilojen ilmeen tekstiileillä ja pintamateriaaleilla helposti, me olemme apunasi. Olipa kyseessaä verhot, tapetit tai uudet lattiat, autamme sinua löytämään laajasta valikoimastamme visuaalisesti ja teknisesti oikeat tuotteet sekä halutessasi hoidamme myös asennuksen. 

Verhopalvelu
O&O Verhopalvelu sisältää kaiken teknisestä suunnittelusta asennukseen avaimet käteen -periaatteella. Valikoimaamme kuuluvat verhojen lisäksi myös muut sisustustekstiilit kuten päiväpeitteet, sisustustyynyt ja helmalakanat. Käytössäsi on koko laaja ja monipuolinen verho- ja sisustuskangasvalikoimamme ja autamme sinua löytämään juuri oikeat materiaalit käyttötarkoitukseesi.

Mittaus, ompelu ja asennus
Kerro meille toiveaikataulusi ja me hoidamme loput. Teemme suunnitelman toteutuksesta ja varmistamme mitat paikan päällä ammattiasentajien toimesta. Koordinoimme tilaukset ja valvomme, että materiaalit ovat ajallaan ompelimossa. Huolehdimme, että tuotteet valmistuvat aikataulussa ja ovat viimeisteltynä paikoillaan sovittuna ajankohtana. Mikä tärkeintä, koko projekti on sinulle helppo ja vaivaton.

Myös lattiat ja tapetit asennettuna
Jotta voit keskittyä juuri sinulle tärkeisiin asioihin, hoidamme halutessasi myös lattioiden ja tapettien asennuksen ammattitaitoisen kumppaniverkostomme avulla. Koordinoimme mittaukset, materiaalitoimitukset ja asennukset sekä pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä. Kokeneet asentajat varmistavat asennuksen sujuvuuden myös tiloissa, jotka ovat käytössä remontin aikana. 

Neuvonta
Tunnemme julkitilojen vaatimukset ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään laajasta valikoimastamme juuri oikeat materiaalit tiloihisi. Voimme myös toteuttaa räätälöidyt kuosit niin verhoille, tapeteille kuin lattiapinnoille.

Hoito
Emme jätä sinua yksin myöskään asennuksen jälkeen, sillä haluamme, että materiaalit säilyvät käytössä kauniina pitkään. Neuvomme materiaalien hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja autamme halutessasi esimerkiksi siivousliikkeen kouluttamisessa.

tapetti neli tapetti neli asennuspalvelu