K-Rauta Lanterna ja COREtecin helppous

Asiakas käveli ovesta sisään ja halusi ostaa vinyylilattian. Kun hänen kanssaan keskusteli, tuli ilmi, että lattian asentaminen olisi lopulta se pienin homma. Ennen asennusta olisi pitänyt purkaa vanha lattia ja tasoittaa purettaessa syntyviä koloja ennen uuden asentamista.

Edellä kuvatun kaltainen on tyypillinen COREtec-lattiasta hyötyvä asiakas, toteaa K-Rauta Lanternan sisustusmyyjä Harri Lehto.

"Erityisesti remonttikohteissa tulee tilanteita, joissa pohjatyön määrä nousee merkittäväksi. COREtec-lattia ei ole herkkä alustan epätasaisuuksille ja se voidaan asentaa käytännössä kaikkiin tiloihin, jopa sellaisiin, joissa lämpötilan ja kosteuden vaihtelut ovat yhtä suuret kuin ulkona", Lehto kertoo.

Lattian pinta kestää myös niin kovaa kulutusta, että sitä ei normaalilla käytöllä saa rikki.

COREtec on osoittautunut hyväksi vaihtoehdoksi kaikentyyppisille remontoijille. Lattia on erittäin helppo asentaa ja sopii siksi vähemmän kokeneellekin remontoijalle. Saatu palaute on ollut pelkästään positiivista. Näillä asioilla on myös suuri merkitys Harrille, joka on havainnut yleisesti tiedossa olevan muutoksen asiakkaissa.

"Asiakkailla on yhä vähemmän aikaisempaa kokemusta remonteista niihin ryhtyessään. Samaan aikaan huonosta tuotteesta tai huonosta palvelusta huomautetaan entistä herkemmin. Hyvä tuote estää ongelmia molemmissa", Lehto muistuttaa.

Ainutlaatuinen lattia

Viime vuonna Suomen markkinoille tuotu COREtec on uudenlainen lattia, jonka luonnollisia puu- ja kivikuoseja toistavat pinnat kätkevät alleen erinomaisesti askelääniä vaimentavan ja kosteutta sekä lämpötilan vaihtelua kestävän rakenteen. 

100 % kosteutta kestävä komposiittirunko ja tiiviisti lukittuva lukkopontti takaavat, että COREtec on mittavakaa lattia, joka voidaan asentaa haastavillekin pinnoille. Korkkipohja tuo lattialle pehmeyttä, lämmöneristystä ja askeläänten vaimennuksen.

COREtec soveltuu käytettäväksi myös lattialämmityksen ja jäähdytyksen yhteydessä.

Uutta tulossa

Tom Dixonin ja mattovalmistaja Egen yhteistyö on poikinut rouhean, teollisuushenkisen tekstiilimattomalliston, johon on tullut uusia kuoseja. Malliston mattoja on sekä rullatavarana, mattolaattoina että kappalemattoina.