Dickson Shape Lab ja kudotun vinyylilattian kestävä lumo

Lattiamateriaalien kehityksen huimasta vauhdista johtuen, tarjolle tulee entistä paremmin sekä asiakkaiden, suunnittelijoiden, rakennuttajien että lattian hoidosta vastaavien toiveet samanaikaisesti täyttäviä vaihtoehtoja.

Uusinta uutta tästä tarjoaa Dickson, joka on lanseerannut Shape Lab -malliston. Siinä käytetyn vinyylin erinomainen kestävyys ja helppohoitoisuus yhdistetään kudotun rakenteen elävään pintakuvioon ja lukuisiin muotoilu- ja värivaihtoehtoihin.

Dickson Shape Lab -mallisto soveltuu julkisiin tiloihin ja sisältää kuusi erilaista tyyliä. Valon kanssa leikkiä lyövä Be Smart, luonnosta inspiraationsa saanut Be Natural, maskuliininen Be Optic, värejä korostava Be Easy, elegantti Be Different ja tyylikäs Be Tweed.

Myös laattamalleja on kuusi erilaista, mikä takaa lähes rajattomat mahdollisuudet tehdä erilaisia kuvio- ja väriyhdistelmiä. Lisäksi pintamateriaalin kudonnassa käytetty erikoislanka on valoa läpäisevää, jonka ansiosta esimerkiksi valaistuksen suuntaa vaihtamalla lattiaan syntyy jälleen uusia sävyjä. Eri yhdistelmävaihtoehdot antavat suunnittelijalle mahdollisuuden vapautua perinteisistä säännöistä ja luoda lattiasta teoksen, joka herättää uudenlaisia tunteita.

Red Dot palkittu Shape Lab -mallisto on teknisesti korkealuokkainen. Pohjassa käytettävän Soundguard -materiaalin ansiosta askeläänten vaimennusarvo on vinyylilattialle erinomainen 17 dB. Toimistotuolin-, lian- ja kosteudenkestävyys tarjoavat käytön huolettomuutta ja sisäilman päästöluokka M1 sekä liukastumista estävä pintamateriaali tuovat puolestaan turvallisuutta. Erikoislangan ansiosta laatta ei rispaannu ja se voidaan asentaa tiloihin, joissa on lattialämmitys. Shape Lab -vinyylilattiaa voidaan myös hoitaa hoitokoneella, jonka ansiosta sen huolto on helppoa. Edes käyttäjien turvallisuutta ei ole unohdettu, sillä Shape Lab malliston lattioissa on myös liukumisenestokäsittely.

Kudottu vinyylilattia on erinomainen esimerkki uuden ajan lattiamateriaalista.

dickson