Ihanaa aikaa - nyt sisustetaan pihoja, parvekkeita ja puutarhoja

Ulkotilojen sisustaminen on yhtä hauskaa kuin sisätilojenkin. Monet kankaat ja lattiamateriaalit sopivat loistavasti myös ulkokäyttöön.

Kirkby Designin Outdoor-mallistojen kankailla verhoilet ulkokalusteet oman tyylisiksi. Terrazzo Prints käsittää graafisia kuvioita, leikkisiä retrokuoseja ja iloisia värejä, Terrazzo Plains -mallistossa taas on paljon raikkaita yksivärisiä kankaita. Canopy on valikoima tyylikkäitä kudottuja kankaita. Kaikki ovat korkealaatuisia ja säänkestäviä verhoilukankaita.

Ajattoman kaunis, kudottu yksivärinen Elba ja kaksivärinen Elba Duo ovat loistotuotteita ulkokäyttöön.

Elba-matot ovat kaunis ja sisustava vaihtoehto perinteisille terassimatoille. Matoissa on hyvä UV-valon ja suolaveden kesto ja paloturvallisina soveltuvat vaikka kesäkahvilan terassille.

Dickson In & Out kudotuissa vinyylimatoissa yhdistyvät tekstiilimattojen ja vinyylin hyvät ominaisuudet. Kaunis pintarakenne kudotaan perinteiseen tapaan, mutta vinyylikuiduista. Näin syntyy erittäin kestävä, tyylikäs ja reippaan vesipesun kestävä matto, niin liiketilaan kuin terassillekin.

Dickson In & Out mallistossa on suuri valikoima kuoseja, värejä ja muotoja sekä useita vaihtoehtoja kanttaukseen. Myös ihan omat muodot ovat mahdollisia!