Romon ihanat uutuudet

Romo
Romo
RomoLINARA

Linara on Romon klassikko, vastustamattoman pehmeä ja kaunis puuvilla-pellavakangas, jolle harjattu viimeistely antaa hienostuneen ja ajattoman ilmeen. Uudistuneessa valikoimassa on huikeat 360 väriä. Linara on kestävä ja kotilaatuna vesipestävä. Kaikki 360 väriä ovat saatavissa myös paloturvallisina julkitila-verhoiluun.

LORCAN

Lorcan-mallistossa on ajattomia geometrisia kuoseja, herkkiä kasviaiheita ja reipasta moniväristä raitaa. Kuoseja on yhteensä kuusi ja niissä useita eri värityksiä. Kankaat on painettu Romon Linaralle ja yhteensopivat värit löytyvät Linaran 360 sävystä. Kaikki Lorcan malliston kankaat ovat saatavissa myös paloturvallisena huonekaluverhoiluun.

SORAYA

Rustiikkinen ja näyttävä Soraya on kudottujen verhoilukankaiden mallisto. Mukana on leveää ja kapeaa raitaa, suurta kalanruotokuviota, sekä pienempiä geometrisiä kuoseja. Kuoseja yhdistelemällä syntyy rohkeita kokonaisuuksia. Pintojen rouhea struktuuri antaa kankaille aidon ja maanläheisen tunnun.

FLORIS

Hienostuneen ja sisustuksellisen Floris-malliston 10 moni-ilmeistä kuosia nivoutuvat kauniisti yhteen. Kankaissa vuorottelevat mm. japanilaiset kirsikankukat, englantilaisen päärynäpuun lehvästö, näyttävät graafiset kuviot sekä rohkeat ja ylelliset sametit. Mallistoon koordinoituu upeasti Romo Floris Wallcoverings -tapettimallisto.