Quick Step -mallisto

Quick Step parketit


Quick Step parketeissa uusin design ja huipputeknologia yhdistyvät puun yksilöllisyyteen ja luontaiseen viehätysvoimaan. Puu on myös uusiutuva raaka-aine, jonka tuotantoa valvotaan. Kaikilla Quick-Step parketeilla on tästä kertova PEFC-sertifikaatti. Mallistossa on viisi teemaa: Trendy, Modern, Contemporary, Country ja Classic. Quick Step parketeissa on laadukas ja helposti asennettava Uniclic Multifit -pontti. Quick Step tarjoaa kokonaisratkaisun, johon parketin lisäksi liittyvät asennus- ja viimeistelytarvikkeet sekä hoitotuotteet.

Tutustu tästä Quick Step -parkettimallistoomme.

Quick Step laminaatit


Quick-Step on maailman arvostetuin laminaattilattia ja testien ylivoimainen ykkönen. Sillä on useita turvallisuutta varmistavia ominaisuuksia, kuten CE-todistus, M1-päästöluokitus ja ennätyksellisen pitkät takuut. Quick-Stepin laatu perustuu siihen, että valmistuksen jokainen vaihe on omassa hallinnassa: design, runkolevytuotanto, laminointi ja ponttaus. Huippuosaaminen yhdistettynä jatkuvaan laadunvalvontaan on antanut Quick-Stepille ansaitun maineen alan laatujohtajana. Saatavana on myös kaikkiin kuoseihin sopivat asennus- ja viimeistelytarvikkeet sekä hoitotuotteet.

Tutustu tästä Quick Step -laminaattimallistoomme.

Quick Step Livyn vinyylilattia


Quick Step Livyn kattaa kolme mallistoa: Ambient, Balance ja Pulse. Upeat kuosit ja matta pintaviimeistely tekevät Livyn-lattioista suomalaiseen makuun sopivia. Livyn-lattiat ovat markkinoiden parhaita. Pinnan Scratch Guard ja Stain Guard -viimeistelyt suojaavat lattiaa naarmuilta ja lialta pitäen sen helpppohoitoisena. Ainutlaatuisen valmistustekniikan ansiosta asennettavan kentän koolla ei ole rajoitusta. Itse lattian lisäksi mallistoon kuuluvat asennustyökalut, omat jalkalistat ja asennuslistat sekä hoitotarvikesarja. Livyn-mallistolla on M1-sisäilmaluokitus.

Tutustu tästä Quick Step Livyn -vinyylilattiamallistoomme.