Hurmaavat ja näyttävät Cole & Son tapetit ja sisustustekstiilit

Tapetointi on helppo ja nopea tapa uudistaa seinäpintoja sekä vaihtaa tilan tyyliä ja tunnelmaa, oli sitten kyseessä hotelli, ravintola, liiketila, toimisto, koulu, hoivakoti tai yksityinen koti. Asiakkaat haluavat yksilöllisiä ja persoonallisia sisustusratkaisuja.

Tapeteilla saadaan luotua esteettisesti kauniita, viihtyisiä ja uniikkeja tiloja. Kauniisti ja persoonallisesti sisustetut julkitilat lisäävät ihmisten viihtyvyyttä, tukevat yrityksen liikeideaa, toimivat käyntikorttina asiakkaille ja toivottavat heidät tervetulleiksi sekä tuovat viihtyisyyttä myös työntekijöille.

Tapettikuoseilla ja väreillä voidaan vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja esimerkiksi potilaiden kannalta on parempi toipua viihtyisässä ja miellyttävässä hoitoympäristössä. Kouluissa ja oppilaitoksissa inspiroivilla tapettikuoseilla voidaan herättää lasten uteliaisuutta ja stimuloida heidän luovuuttaan.

 

botanica botanica contemporary

Englantilaisella Cole & Son tapettibrändillä on pitkä historia tapettien maailmassa. Cole & Son tapeteilla on sisustettu niin Englannin hoveja kuin hotelleja, ravintoloita ja yksityisiä koteja ympäri maailmaa. Cole & Son tapettikuoseja voidaankin pitää klassisena designina parhaimmillaan. Klassisten kuosien lisäksi Cole & Son mallistoista löytyy myös moderneja, graafisia sekä värikkäitä ja mielikuvituksellisia kuoseja. Cole & Son suunnittelijatiimi haluaakin tuoda uusia mielenkiintoisia kuoseja klassikkojen rinnalle, säilyttäen kuitenkin Cole & Son tyylin.

Suosituimmaksi tapettikuoseiksi ovat tällä hetkellä nousseet Icons-malliston Palm Leaves sekä Botanical-mallistosta Forest. Klassikkokuosi Woods 60-luvulta löytyy Icons-mallistosta edelleen ja kuosi onkin yksi myydyimmistä kuoseista Pohjoismaissa.

Nyt näistä klassikkokuoseista on tehty myös sisustustekstiilimallisto The Contemporary Collection Fabrics. Malliston kankaat täydentävät loistavasti tapettimallistoja. Kankaat soveltuvat verhoiluun sekä valmisverhoiksi. Cole & Son tapeteilla ja kankailla saadaan luotua persoonallisia sisustusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin.

Tutustu Cole & Son mallistoihin täällä: https://www.cole-and-son.com/en/