Courtyard by Marriott -hotellissa astellaan Orient Occidentin matoilla

Tampereen ydinkeskustaan avautunut Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli hurmaa vieraansa modernilla twistillä ja hiotuilla yksityiskohdilla. Hotelliin haluttiin vain parasta mahdollista: siksi yhteistyökumppaniksi käytävä- ja huonemattojen osalta valikoitui Orient Occident.

Maailman suurimpaan hotelliketjuun, Marriott Internationaliin kuuluva Suomen ensimmäinen Courtyard-hotelli valmistui Tampereen ytimeen alkuvuodesta 2020. Hotellin sisustus on hiottu huippuunsa. Orient Occidentin toteuttamat Ege Highline Loop -omakuosimatot viimeistelevät käytävien ja huoneiden ilmeen.

Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli
Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli

Hyvä kommunikointi vei parhaaseen lopputulokseen

Orient Occidentin tekninen suunnittelija Evita von Hertzen kuvaa projektia monessakin mielessä onnistuneeksi.

– Kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Se vaati hyvää kommunikointia sekä herkkää korvaa kaikilta. Liikkuvia osia oli paljon ja paletin piti pysyä kasassa niin suunnitelman, valmistuksen kuin asennustyön osalta, hän kertoo. Myös hotellinjohtaja Ville Virkki kertoo yhteistyön sujuneen vaivattomasti.

– Ammattilaisten toimintaa oli ilo seurata. Orient Occident kuunteli tarkalla korvalla toiveitamme ja vastasi niihin. Näin hotellinjohtajan näkökulmasta on tärkeää, että kaikki toimii kuten pitääkin: tuotteet ovat korkealaatuisia ja vastaavat käyttötarkoitusta, lisäksi ne näyttävät hyviltä ja ovat vieläpä helppohoitoisia, Virkki linjaa.

Huolellista valmistautumista sekä tarkkaa työskentelyä

Menestyksekäs lopputulos edellytti täsmällistä työskentelyä, sillä mattoihin valittiin näyttävä, mutta myös haastava kuosi.

– Kuvio on kokonaisen käytävän kokoinen. Koska eri kerroksissa on erilaisia käytäväpohjia, toteutimme kuviokohdistuksen jokaiseen kerrokseen erikseen. Ammattitaitoiset asentajat olivat onnistumisen edellytys. Kävimme heidän kanssaan läpi koko asennussuunnitelman vaihe vaiheelta, von Hertzen toteaa.

Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli
Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli
Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli
Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli

O&O Assi – Luovan suunnittelijan tekninen tuki

Mahdollistamme enemmän

O&O Assin päämääränä on tehdä sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden työstä sujuvampaa ja tuloksellisempaa – ja vapauttaa samalla aikaa luovalle työlle. Teknisen asiantuntijan jatkuva tuki auttaa lisäksi pitämään projektin kustannukset hallinnassa heti suunnittelun ensimmäisistä vaiheista lähtien.

Lue lisää täältä

Assi Luovan suunnittelijan tuki