Dickson - hotellien sisustamisen mestari

Dickson

Mattovalmistaja Dickson on hotellien sisustamisen mestari. Dicksonin kudotuissa vinyylimatoissa on erinomainen yhdistelmä tyylikästä designea, kestävyyttä, helppoa huoltamista ja äänieristystä.

Dicksonin käyttämä Soundguard-ratkaisu imee erittäin tehokkaasti niin putoavan esineen, askelten kuin puheen häiritsevät äänet, jonka ansiosta akustiikka ja äänimaailma saadaan erinomaiseksi.

Kestää kovaa käyttöä
Luokkaan 33 sertifioitu matto kestää esimerkiksi jatkuvaa raskasta kulutusta vastaanottoalueilla ja käytävillä.

Erinomaiset eristysominaisuudet
Soundguard-tekniikalla toteutettu äänenvaimennus tuo äänimaailmaan miellyttävyyttä ja melunvaimennusta.

Dickson on kehittänyt akustisen pohjan (17 dB), joka imee tehokkaasti ympäristön melun ja vähentää merkittävästi iskuista syntyviä ääniä. Tämä parantaa asiakkaiden viihtyvyyttä samalla kun se kunnioittaa heidän yksityisyyttään.

Design
Dickson tarjoaa kuutta toisistaan erottuvaa ja kiinnostavaa tyyliä. Niiden avulla on mahdollista löytää jokaiseen hotelliin yksilöllisesti sopiva kokonaistunnelma. Lattian ladontaan löytyy neljä muotoa: lankku, XL-laatta, timantti ja kuusikulmio. Dickson Shape Lab -mallisto tarjoaa näihin yhdistelmiä, jotka laajentavat asennusten mahdollisuuksia.

Teet sitten saneerausta tai rakennat uutta, ja on tarkoituksesi tehdä neuvottelutila tai hotellihuone, voit luottaa Dicksonin kudotun lattian laatuun ja suunnitteluun.

 

Dickson
Dickson
Dickson

Helppo huoltaa
Dicksonin käyttämä rakenne takaa sen nesteiden, pölyn ja lian täydellisen läpäisemättömyyden. Samasta syystä puhdistus on helppoa ja siihen tarvitaan tavallista vähemmän aikaa. Mattojen peruspuhdistus tehdään yksinkertaisella pölynimurilla, harjalla ja kuumalla vedellä, joka on sekoitettu neutraaliin pesuaineeseen.