Uusi Ege Highline Tiles & Planks -mallisto

Uudet neutraalit värit. Hurmaavia harmaita. Luonnollisia sävyjä.

Luonnon materiaaleista, muodoista ja neutraaleista sävyistä inspiraationsa saaneet tekstiililaatta ja -lankkumallistot luovat pehmeitä, laadukkaita tiloja, jotka kestävät aikaa. 

Ege Highline Tiles & Planks -mallistot ovat saatavana Highline-laaduissa 80/20 1400, 1100 ECONYL®, 750, 630 ja silmukkanukkaisissa laaduissa: Loop ECONYL® tai Carré ECONYL®.

Pintamateriaalina käytettävän ECONYL-langan valmistuksessa hyödynnetään käytöstä poistettuja kalaverkkoja ja muuta jätemuovia. Mattojen ja mattolaattojen huopapohja on patentoitu Ecotrust 350 ja sen valmistuksessa käytetään raaka-aineena muun muassa käytettyjä muovipulloja.

Ege

Monipuolinen mallisto tuo vapautta suunnitteluun

Mallit on saatavana kolmessa eri koossa: 48x48 cm, 96x96 cm, 24x96 cm. Lisää inspiraatiota tilan suunnitteluun antaa mahdollisuus asentaa samaa geometristä kuosia erikokoisina laattoina. Lankkukoko 24x96 cm voidaan asentaa esimerkiksi näyttävään kalanruotokuvioon. Valittava on myös kuusi eri Ege Highline -laatua, jolloin pinnan muutokset tuovat oman lisäyksen sisustukseen.

Jos sisustussuunnitelmassanne on eri väritys, voidaan laatan väritys suunnitella uudelleen, sillä kaikki kuosit ovat uudelleen väritettävissä. 

Malliston avulla voidaan myös osoittaa kulkusuuntia tai kuosien mukaan ne voivat myös toimia tilanjakajina.

Ege Highline Tiles & Planks
Ege Highline Tiles & Planks

Ege Highline Tiles & Planks