Ege ReForm mattomallistot - tyylikästä ja vastuullista

ecotrust

Egen ReForm-mattomallistot ovat tyylikäs, laadukas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kaikkiin sisustuksiin. Ege ReForm-mallistoissa on kyetty korvaamaan neitseellisten raaka-aineiden käyttöä kierrätettävillä materiaaleilla, eikä tyylistä, kulutuskestävyydestä, mukavuudesta ja helposta huollettavuudesta tarvitse tinkiä lainkaan.

ReForm-mallistojen pintamateriaalina käytetään ECONYL-lankaa, joka valmistetaan käytetyistä kalaverkoista ja muista jätemuoveista. Ainutlaatuisessa valmistusprosessissa ECONYL-lanka saadaan laadultaan yhtä kestäväksi kuin neitseellisistä materiaaleista valmistetut langat. Maton Ecotrust-pohjamateriaalin valmistuksessa käytetään muovisista juomapulloista kierrätettyä materiaalia. Kaikki matoissa käytetyt materiaalit voidaan kierrättää myös myöhemmin uudelleen.

ReForm-mallistoissa on sekä mattolaattoja että kokolattiamattoja, yhteensä 14 mallistoa. Tyylejä löytyy niin hillityistä maan sävyistä voimakkaampiin taivaan väreihin. Uusimmat mallistot, pellavasta inspiraationsa saanut Calico, struktuuriltaan vaihteleva Mano ja erityisesti modernin toimiston ilmeeseen sopiva Flux, ovat jo ihastuttaneet suunnittelijoita.

Mattojen suunnittelussa on otettu huomioon myös vaativien julkisten tilojen tarpeet. Ege mattolaatoilla ja matoilla on erinomainen askeläänen vaimennus (25 dB). Materiaalit ovat erittäin hyvin kulutusta kestäviä ja niillä on hyväksyntä  aina käyttöluokkaan 33 saakka, joka tarkoittaa soveltuvuutta raskaaseen julkitilakäyttöön. Pinta ei säikähdä edes toimistotuolia ja on antistaattinen. ReForm-sarjan mattoja voidaan asentaa myös tiloihin, joissa on lattialämmitys.

de creativhotel luise de creativhotel luise reform artworks
reform flux
reform memory