Ege ReForm Artworks - matto trendin harjalla

ReForm Artworks

1950-luvun New Yorkin abstrakti eksperssionistinen liike teki lyhyessä ajassa valtavan vaikutuksen taidemaailmaan. sen ajan teoksissa oli uutta energiaa, monumentaalisuutta ja ilmaisunvapautta. Taiteilijat antoivat spontaanin, tiedostamattoman toiminnan ohjata omaa työskentelyään ja ristiriitojakin aiheuttaneessa kuvakielessä oli usein mukana myös vahvaa symboliikkaa.

ReForm Artworks

Nyt Ege on tuonut mattomallistoonsa Carol Appletonin suunnitteleman ja helmikuun alussa Tukholman huonekalumessuilla esitellyn uuden ReForm Artworks -mattomalliston, jonka suunnittelussa ja kvakielessä on käytetty samoja menetelmiä kuin 1950-luvun New Yorkissa. Mallisto irtautuukin mattosuunnitelun perinteistä tyylillä. Appletonin luomissa kuoseissa rohkeus yhdistyy hillittyyn. Malliston rauhalliset ja energiset piirteet yhdistämällä voidaan luoda tasapainoisia ja rytmikkäitä kokonaisuuksia.

ReForm Artworks

ReFrom Artworks antaa mahdollisuudet vaikka mihin. Lähes yksivärinen Angle, vahvempikuvioinen Assemble ja hyvin voimakkailla kontrasteilla toteutettu Connect toimivat yksinään tai yhdessä. Väriyhdistelmiä on yhteensä 27. Tämän ansiosta tunnelmaa voi muuttaa vaikka huonetilan toisesta reunasta toiseen. ReForm Artworks -mallisto ei ole ainoastaan näyttävä, vaan kestää myös kovaa käyttöä ja voidaan asentaa tilihin, joissa on vaikkapa lattialämmitys.

ReForm Artworks

Nykyaikaa on myös se, että Ege on halunnut olla kestävän kehityksen kärjessä. Ege on esimerkiksi kyennyt yhdistämään erinomaisen kulutuskestävyyden ja raaka-aineiden kierrätyksen. Heidän käyttämänsä Econyl-langan valmistukseen käytetään puhdistettuja kalastusverkkoja ja lopputuote on laadultaan täysin samalla tasolla kuin se olisin etiseellisistä materiaaleistakin valmistettuna. Egelle on myönnetty jatkuvan kehityksen Cradle to cradle -sertifikaatti ja Emas-sertifikaatti Se puolestaan myönnetään valmistajalle, jonka mallisto on kokonaisuudessaan vastuullisesti tuotettua ja jonka tuotannossa ja logistiikassa on korkea ympäristövasatuun taso.

ReForm Artworks

Egen ReForm Artworks on valinta niille, jotka haluavat olla uuden trendin kärkijoukoissa. Uskaltavaa ja tyylikästä. Kysy asiakaspalvelustamme lisää ReForm Artworks -matoista ja -mattolaatoista.