Ege Una Mikado Ecotrust -matto ja moniulotteisuuden lumo

una micado ecotrust

Ege Una Mikado Ecotrust -maton kolmiulotteisuutta lisäävä tuftaus ja elävä pintakuvio ovat varmat mielikuvituksen herättäjät.

Pelkkä valokuva ei tee täyttä oikeutta maton visuaalisille ärsykkeille. Aivan erityinen innovaatio on Egen käyttämässä cut & loop -tekniikassa, jonka ansiosta maton nukkapinnan korkeudessa on vaihteluja.  Kuvioinnin suunnittelussa pintaan toteutetut Mikado-pelin tikut näyttävät siltä, kuin olisivat pudonneet sattumanvaraisesti maton pinnalle ja täydentävät näin vaikutelmaa pinnan elävyydestä.

Una Mikado Ecotrust -mattolaatta käy kaikkiin tiloihin ja on parhaimmillaan silloin, kun lattiasta halutaan tilan todellinen katseenvangitsija. Draaman mittakaavaa voidaan kasvattaa tai hillitä eri värivaihtoehdoilla.

Käyttöluokkaan on 33 kuuluva, eli kovaakin käyttöä kestävä Una Mikado Ecotrust on dramaattisuutensa lisäksi vastuullisesti valmistettu. Matto sopii erinomaisesti paikkoihin, joissa halutaan vaimentaa askelääniä ja muutenkin kiinnittää huomiota tilan akustiikkaan. Una Mikado Ecotrust kestää myös toimistotuolien tuoman rasituksen ja voidaan asentaa tilaan, jossa on lattialämmitys.

una micado ecotrust

Maton huikaiseva elämys ei rajoitu vain mielenkiintoiseen kuvioon, vaan tarjolla on myös värivaihtoehtoja eri tunnelmiin. Voit valita joko erilaisia beigen, harmaan ja mustan sävyjä tai pistää kaiken peliin, käyttämällä rohkeasti voimakkaita sinisen, vihreän ja punaisen sävyjä. Kaikkiaan eri värivaihtoehtoja löytyy 16.

Matossa käytetään patentoitua Ecotrust 350 -pohjaa, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Ege on jo pitkään ollutkin edelläkävijä tuotteiden ja tuotannon ympäristövaikutusten vähentämisessä. Raaka-aineiden viisas käyttö lähtee jo tuotteiden suunnittelusta.

Una Mikadoa on saatavilla sekä 48 x 48 cm laattakoossa että yli 40 m2 tilausmääriin erikoistilauksena 96 x 96 cm laattakoossa ja yli 200 m2 tilauksiin myös mattona.

Me Orient Occidentilla pidämme tärkeänä, että voimme tarjota asiakkaillemme vastuullisesti valmistettuja, visuaalisesti kiinnostavia, kestäviä ja helppohoitoisia materiaaleja sisustukseen. Una Mikado on erinomainen esimerkki tuotteesta, joka täyttää nämä kaikki kriteerit samaan aikaan.

ecotrust