EGE Una Mikado Ecotrust -maton kolmiulotteisuutta lisäävä tuftaus ja elävä pintakuvio ovat varmat mielikuvituksen herättäjät.

Pelkkä valokuva ei tee täyttä oikeutta maton visuaalisille ärsykkeille. Aivan erityinen innovaatio on EGE:n käyttämässä cut & loop -tekniikassa, jonka ansiosta maton nukkapinnan korkeudessa on vaihteluja.  Kuvioinnin suunnittelussa pintaan toteutetut Mikado -tikut näyttävät siltä, kuin olisivat pudonneet sattumanvaraisesti maton pinnalle ja täydentävät näin vaikutelmaa pinnan elävyydestä.

Ege Una Mikado Ecotrust -mattolaatta käy kaikkiin tiloihin ja on parhaimmillaan silloin, kun lattiasta halutaan tilan todellinen katseenvangitsija. Draamaan mittakaavaa voidaan kasvattaa tai hillitä eri värivaihtoehdoilla.

Käyttöluokkaan on 33 kuuluva, eli kovaakin käyttöä kestävä Una Mikado Ecotrust on dramaattisuutensa lisäksi vastuullisesti valmistettu. Matto sopii erinomaisesti paikkoihin, joissa halutaan vaimentaa askelääniä ja muutenkin kiinnittää huomiota tilan akustiikkaan. Una Mikado Ecotrust kestää myös toimistotuolien tuoman rasituksen ja voidaan asentaa tilaan, jossa on lattialämmitys.

Maton huikaiseva elämys ei rajoitu vain mielenkiintoiseen kuvioon, vaan tarjolla on myös värivaihtoehtoja eri tunnelmiin. Voit valita joko erilaisia beigen, harmaan ja mustan sävyjä tai pistää kaiken peliin, käyttämällä rohkeasti voimakkaita sinisen, vihreän ja punaisen sävyjä. Kaikkiaan eri värivaihtoehtoja löytyy 16.

 Matossa käytetään patentoitua Ecotrust 350 pohjaa, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. EGE on jo pitkään ollutkin edelläkävijä tuotteiden ja tuotannon ympäristövaikutusten vähentämisessä. Raaka-aineiden viisas käyttö lähtee jo tuotteiden suunnittelusta.

Una Mikadoa on saatavilla sekä vakioituna tilaustuotteena 48 x 48 cm laattakoossa että + 40 m2 tilausmääriin erikoistilauksena 96 x 96 cm laattakoossa ja + 200 m2 tilauksiin myös mattona.

Me Orient Occidentilla pidämme tärkeänä, että voimme tarjota asiakkaillemme vastuullisesti valmistettuja, visuaalisesti kiinnostavia, kestäviä ja helppohoitoisia materiaaleja sisustukseen. EGE Una Mikado on erinomainen esimerkki tuotteesta, joka täyttää nämä kaikki kriteerit samaan aikaan.

 Ota yhteyttä asiakaspalvelumme, niin kerromme lisää ja autamme sinua tuotevalinnoissa.