Kun täydellinen on riittävän hyvä - Hammer Colortec

Hammer Colortec

Loistokkuus näkyy yksityiskohdissa. Kun maton jokaisella erivärisellä langalla on tinkimättömästi määrätty paikkansa ja materiaalien laatu ratkaisee, on Hammer Colortec oikea valinta.

Hammer Colortec -matto yhdistää loistohotellien suosiman Axminster-langoista kudotun maton täydellisen värien erottelun ja modernien huippumateriaalien kestävyyden ainutlaatuisella tavalla. Lopputuloksena on loistokkaan kävelytuntuman tarjoava ja yksilöllisellä designilla toteutettava lattia niin hotelleihin kuin laivoihinkin.

Hammer Colortec -matot kudotaan esivärjätyistä langoista asiakkaan tilauksen mukaisella yksilöllisellä kuosilla. Maton etuna on vapaa mattoleveys kapeista käytävistä aina viiden metrin leveyteen saakka. Matot voidaan asentaa nopeasti ja kuviot on helppo saada täydellisesti kohdalleen.

Laminoidun pohjan ansiosta matto on kestävä ja erinomaisesti ääntä vaimentava. Matto on myös merkittävästi muita kevyempi, mikä auttaa osaltaan vähentämään laivojen polttoaineenkulutusta.

Hammer Colortec tuo vanhan ajan loistoa täydellisellä työn jäljellään ja yhdistää siihen suunnittelijan vision tämän päivän tyylikkäästä julkitilasisustamisesta.

Hammer Colortec
Hammer Colortec
Hammer Colortec