Mittatilausmatot julkitiloihin ja koteihin

O&O Kantti

O&O Kantti -palvelu tarjoaa sisustussuunnittelijan projekteihin uusia inspiroivia mahdollisuuksia: me räätälöimme laadukkaat mittatilausmatot suunnitelmiesi mukaisesti, täydellisesti erilaisiin tiloihin sopiviksi. Valikoimamme on lajissaan markkinoiden laajin, palvelumme kattaa sekä varastomalliston että tilaustuotteet. Espoossa valmistettavat mittatilausmatot toimitetaan nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen; joustavan ja sujuvan palvelumme avulla projektisi pysyvät aina aikataulussaan. Tutustu O&O Kantti -palveluun ja ota yhteyttä!

nosto nosto O&O Kantti

Mittatilausmatot tilan ja asiakkaasi brändin vaatimusten mukaan

O&O Kantti -palvelun tarjontaan kuuluvat kaikki Orient Occidentin
maahantuomat matto- ja tekstiililattiamateriaalit. Mittatilausmattojen koot,
muodot ja muut ominaisuudet voidaan toteuttaa täsmälleen suunnittelijan
haluamalla tavalla:

  • Matot mittojen, asiakasbrändin ja tilan vaatimusten mukaan
  • Markkinoiden laajin ja laadukkain valikoima: materiaalit, värit, kuosit, muodot ja kanttaukset (myös ekologisia uusiomateriaaleja)
  • Tuhansia vakiokuosivaihtoehtoja 4 m2 minimitilausmäärillä, myös omakuositoteutukset mahdollisia yli 100 m2 tilauksiin
  • Nopea ja luotettava toimitus kaikkialle Suomeen (toimitusaika 3–5 vkoa)
  • Valmistetaan Espoossa
O&O Kantti O&O Kantti O&O Kantti

Monien etujen ja mahdollisuuksien mattoja

Laadukas mittatilausmatto kestää aikaa ja kulutusta. Se on lisäksi valinta tilan käyttäjien hyvinvoinnin puolesta. Etenkin suuremmat ja monilukuisemmat matot tarjoavat samoja hyötyjä kuin kiinteästi asennettava tekstiililattia: tilan sisäilma pysyy parempana ja sen akustiikka on miellyttävämpi.

Mittatilauksena toteutettu keskilattiamatto on oivallinen ratkaisu lattian ilmeen uudistajaksi myös tiloissa, joihin ei voida syystä tai toisesta asentaa kiinteää tekstiilimattolattiaa. Erilaisia mattoja yhdistelemällä voidaan toteuttaa tyylikkäitä kokonaisuuksia niin suuriin kuin pienempiin tiloihin – ravintoloihin, hotelleihin, liiketiloihin, toimistoihin ja koteihin.

Mittatilausmatot mahdollistavat myös hyvin nopeat ja ns. pop-up-henkiset sisustusten uudistushankkeet. Valmistamme O&O Kantti -palvelun matot Espoossa: hyödyntämällä palveluamme, tuet siis suomalaista työtä.

Kysy lisää mahdollisuuksista – me palvelemme sinua kaikissa projektisi vaiheissa!

kantti kantti nosto