Kokolattiamatot / Ege

Ege Tom Dixon
Ege Rawline Scala
Ege Canvas Collage
Ege Atelier by Monsieur Christian Lacroix

Tekstiilimatot ja -laatat soveltuvat erinomaisesti mm. toimistoihin, hotelleihin, kouluihin sekä kotikäyttöön.

Tanskalaisen, Pohjoismaiden suurimman tekstiilimattovalmistajan, Egen tekstiilimatot ja -laatat ovat korkealaatuisia ja niillä on monia hyviä ominaisuuksia, jotka kovilta lattianpäällysteiltä puuttuvat. Tekstiilimatto on löydetty uudelleen materiaalina, joka on kaunis, lämmin ja ääntä tehokkaasti vaimentava.

Orient Occidentilla on kymmenien vuosien kokemus tekstiilimattojen ja –laattojen markkinoinnista. Mallistomme ovat markkinoiden laajimmat ja tarkoitettu erityisesti julkisiin tiloihin, joissa on korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Mallistostamme löytyy myös M1- ja LEED-sertifikaatin omaavia tuotteita.

Leveiden tekstiilimattorullien vaihtoehtona ovat helposti seinästä seinään tarraliimalla asennettavat tekstiilimattolaatat, joista voi jälkeenpäin tarvittaessa vaihtaa vaikka vain yhden laatan. Myös tekstiilimattorullista leikatuilla ja kantatuilla määrämittaisilla matoilla luodaan kovan lattian päälle pehmeä ja lämmin sisustus sekä parannetaan merkittävästi julkisten tilojen akustiikkaa.

Tekstiilimattojen mallistomme koostuvat sekä tuftatuista että kudotuista korkealuokkaisista polyamidilaaduista ja huippuluokan villamatoista.

https://issuu.com/orientoccident/docs/ege_rawline_scala