Luonnon jylhät piirteet - Ege ReForm Terra

ReForm Terra

Egen ReForm Terra-mattomallisto tuo meren, aavikon ja luonnonvaraisten metsien kauniit piirteet, väripaletin ja voiman osaksi sisustusta. Mallisto on saanut inspiraationsa meren kuohuista, aarnimetsistä ja aavikosta. Pehmeää pintaa katsellessa ja sillä kävellessä voi siirtää ajatuksensa voimalla kuohuvan meren rannalle, jossa varpaat pysyvät nipin napin kuivina. Tai sitten voi käyttää sävyjä, joissa metsän vihreät piirteet ja jalan alla tuntuva miellyttävä tunne saa kulkijan ajattelemaan kävelyä sammalmättään päällä.

ReForm Terra

ReForm Terran suunnittelussa on otettu huomioon ulkonäön lisäksi myös vaativien julkisten tilojen tarpeet. Mattolaatoilla ja matoilla on erinomainen askeläänen vaimennus 25 dB. Materiaali on kulutusta kestävää, käyttöluokka 33 takaa soveltuvuuden raskaaseen julkitilakäyttöön. Pinta ei säikähdä toimistotuolia ja on antistaattinen. Matto voidaan asentaa myös tiloihin, joissa on lattialämmitys.

ReForm Terra

ReForm Terra ei ainoastaan tyydytä silmää ja täytä tärkeimpiä laatuvaatimuksia, vaan se todistaa myös sen, että vastuullisuus on nykyisin osa tuotteen ydintä. Ege on panostanut voimakkaasti siihen, että neitseellisten raaka-aineiden käyttöä voidaan korvata kierrätettävillä materiaaleilla. 

Tämän tuotteen kohdalla voidaan todeta, että kyseessä on sekä upea ja elämyksellinen että myös kestävä ratkaisu.

ReForm Terra