Luotettavaa ja sujuvaa palvelua myös poikkeusolojen aikana 

Turvallisuus on meillä Orient Occidentilla toimintamme tärkein kulmakivi: huolehdimme kaikin mahdollisin keinoin niin asiakkaittemme, yhteistyökumppaneittemme kuin oman henkilökuntamme turvallisuudesta yhä jatkuvan koronapandemian aikana.

Teemme jatkuvasti suunnitelmallisia toimenpiteitä myös sen eteen, että sinun työntekosi pysyy tutuissa uomissaan ja että projektisi etenevät sujuvasti poikkeusoloista huolimatta. 
Tarjoamme kaikissa toiminnoissamme mahdollisimman sujuvan ja turvallisen tavan asioida kanssamme.

 

 

26.4.2021

  • Toimituskykymme tuotteiden osalta on erinomainen, voimme toimittaa yli 99 % varmuudella kaikkia tuotteitamme annetun toimitusaika-arvion puitteissa
     
  • Näytteet voidaan toimittaa täysin no contact -periaatteella: Materiaalinäytteet voidaan toimittaa suoraan vastaanottajan toivomaan osoitteeseen, esim. kotiin, ilman henkilökontakteja. Myös näytteiden palautus onnistuu turvallisesti. Kysy lisäohjeet asiakaspalvelustamme tai omalta yhteyshenkilöltäsi.
     
  • Espoon Ruukinkujan ja Helsingin Keskuskadun showroomimme ovat avoinna ammattilaisille ajanvarauksella. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovitaan aika.
     
  • Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti: arkisin klo 8–16, p. 09 260 660,  asiakaspalvelu@orientoccident.fi