Marski By Scandic sykkii elämää


Suomen ensimmäinen Signature-hotelli Marski by Scandic tarjoaa viihtyisät puitteet pääkaupungin valloittamiseen. Tyylikkäästi sisustetun hotellin yleisilmeen täydentävät Orient Occidentin toimittamat Egen omakuosimatot.

Scandic by Marski -hotelli on sisustettu hyvällä maulla ja inspiroivin yksityiskohdin: ajattomuus, tyylikkyys ja laadukkuus ovat kantavia teemoja niin yleisissä tiloissa kuin huoneissa. 

Huonekäytävät ja hissiaulat saivat peitokseen Egen omakuosimaton. Hotellinjohtaja Jouko Puranen on tyytyväinen lopputulokseen.

Egen matot ovat hotellikäyttöön toimiviksi todettuja


Kaikkien kerrosten huonekäytävillä sekä hissiauloissa tunnelmaa luo Egen omakuosimatto, jonka sävy- ja kuviomaailma sinetöi kokonaisuuden.

– Scandic Hotels Oy on käyttänyt Egen kokolattiamattoja monissa hotelliprojekteissa, niin uusissa kuin remontoitavissa kohteissa. Ne ovat hotellikäyttöön hyvin toimiviksi todettuja. Odotamme niiltä pitkäikäisyyttä sekä helppohoitoisuutta. Orient Occident on toimittajana luotettava ja yhteyshenkilö hyvin tavoitettavissa, hotellinjohtaja Jouko Puranen tiimeineen kertoo. 

Omakuosi on hyvä valinta yksilöllistä lopputulosta arvostaville. Se mahdollistaa brändin ilmeen mukaiset linjaukset, kuviot ja värit. Marski by Scandiciin suunniteltiin samasta kuosista muunneltuja kuoseja ja boordeja.

Hyvin suunniteltu, loistava lopputulos


Rullasuunnitelmat vähentävät epävarmuutta tilausmäärissä sekä tarjoavat työkalun laadukkaaseen toteutukseen.

– Samasta kuviosta tehtiin kaksi eri nukkasuuntaa. Näin pystyimme toteuttamaan kuvion jatkuvuuden sekä minimoimaan hukkaa. Teimme kohteeseen rullasuunnitelmat, jotka toimivat myös asentajan asennussuunnitelmana. Hyvä suunnittelu näkyy loistavana lopputuloksena, tekninen suunnittelija Evita von Hertzen Orient Occidentilta toteaa.

O&O Assi – Luovan suunnittelijan tekninen tuki


Mahdollistamme enemmän
O&O Assin päämääränä on tehdä sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden työstä sujuvampaa ja tuloksellisempaa – ja vapauttaa samalla aikaa luovalle työlle. Teknisen asiantuntijan jatkuva tuki auttaa lisäksi pitämään projektin kustannukset hallinnassa heti suunnittelun ensimmäisistä vaiheista lähtien.

Lue lisää täältä