Milliken Tracing Landscapes - rauhallista designia ja miellyttävää akustiikkaa

Milliken Tracing Landscapes

Uusi Milliken Tracing Landscapes mattolaattamallisto on saanut inspiraationsa kumpuilevista maisemista ja rantoja reunustavista poluista. Paikoista, joiden muotoutumiseen on kulunut aikaa. Rauhalliset nummet tai pohjoismaiset kalliot ovat myös hyviä kuvaamaan sitä, kuinka Tracing Landscapesin design ja käytetyt materiaalit rauhoittavat sekä silmää että korvaa. 

Tracing Landscapes malliston mattolaatta luo yhtenäisen, saumattomalta näyttävän ja pohjoismaiseen designiin erinomaisesti istuvan lattiapinnan. Kolme harmonista ja monikäyttöistä kuosia ovat nimeltään Field Study, Geography Lesson ja Map Reading. Skandinaaviset värisävyt kylmän harmaasta, neutraalin sinisen, vihreän ja punaisen sävyihin, luovat harmonisia kokonaisuuksia tilaan kuin tilaan. 

Milliken Tracing Landscapes

Mattolaatan kohdalla on hyvä muistaa, että se ei ole ainoastaan visuaalinen elementti. Mattolaatta vaimentaa tehokkaasti askelääniä ja vähentää kaikua. Tracing Landscapes -malliston mattolaattojen askeläänen vaimennuksen arvo on mainio 33dB. Tästä on erityistä hyötyä silloin, kun yhteen tilaan halutaan moneen eri tarkoitukseen tarvittavia alueita, niin keskittymistä vaativalle työlle kuin ryhmienkin tarpeisiin.

Mattolaatta on myös lämmin ja niin pehmeä, että se tekee siitä miellyttävän, vaikka lattialla istumiseen. Se kestää kovaakin käyttöä sekä kalusteiden aiheuttamaa kulutusta. Nykyaikaiset materiaalit ovat myös helppohoitoisia ja auttavat pitämään huoneilman puhtaana. 

Me Orient Occidentissa pidämme tärkeänä edustamiemme tuotteiden vastuullisuutta. Milliken mattojen pohjamateriaali on valmistettu 90 % kierrätetyistä muovipulloista ja pintamateriaali 100 % kierrätetystä ja puhdistetusta Econyl® -nailonista, jonka ansiosta matto on myös ekologinen vaihtoehto.

TractionBack® -kitkapohjan ansiosta mattolaatat voidaan kiinnittää myös ilman liimausta ja ne ovat tarvittaessa helposti vaihdettavissa.

Klikkaa alla olevasta nuolesta ja astu Millikenin maisemaan!