Milliken TractionBack 

Parempaa sisäilmaa hiilineutraalisti 

Laadukkaat Milliken-tekstiilimattolaatat ovat nyt saatavissa ainutlaatuisella TractionBack-pohjalla varustettuina. Patentoitu kitkapohja kiinnittää tekstiilimattolaatan tiiviisti lattian pintaan ilman liimaa tai muita kiinnitysaineita. Helppo ja kustannustehokas asennustapa tukee parempaa huoneilmaa eli tilan käyttäjien hyvinvointia. 

Milliken TractionBack -tuotteet ovat kaikki ympäristöystävällisiä – monet kokonaan hiilineutraaleja. Milliken-malliston monipuolisista kuoseista ja laajoista väripaleteista löytyy lukuisia ajattoman tyylikkäitä vaihtoehtoja kaikenlaisiin julkisiin tiloihin ja toimistoihin.  

 

Valinta hyvän sisäilman puolesta
Milliken TractionBack -laatat voidaan asentaa kovan lattiapinnan päälle kokonaan ilman liimaa tai muita kiinnitysaineita. Asennus onnistuu myös vasta kuivumisvaiheessa olevan betonipinnan päälle. Milliken-mattolaattojen Cushion-pohja ja TractionBack-käsittely mahdollistavat aluslattian kosteuden haihtumisen turvallisesti ilman sisäilmaa vaarantavaa kondensaatiota ja VOC-yhdisteiden haihtumista. 

Hiilineutraaleja lattiamateriaaleja
Millikenin kattavassa mallistossa on useita kokonaan hiilineutraaleja tuotteita. Mattolaatat on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen biopohjaisista raaka-aineista. TractionBack-kiinnitteisille laatoille on myönnetty myös M1-päästöluokitustunnus.  
 

Helppo ja nopea asentaa, korjata ja vaihtaa
Patentoitu TractionBack tekee lattian asentamisesta helppoa, nopeaa ja siistiä. Kitkakiinnityksen ansiosta myös yksittäisen vioittuneen laatan korvaaminen uudella tai koko lattian poistaminen onnistuu vaivattomasti – aluslattiaan jälkiä jättämättä. Irrotetut mattolaatat voidaan haluttaessa käyttää myös uudelleen uudessa kohteessa, sillä niillä on 10 vuoden tarttuvuustakuu.      

Kustannustehokas vaihtoehto
TractionBack-kiinnitteiset laatat voidaan asentaa suoraan olemassa olevan lattiapinnan päälle, mikä tarkoittaa säästöjä materiaali- ja työvoimakustannuksissa. Kun lattia on nopeasti valmis, voidaan tila ottaa tehokkaasti ja sujuvasti myös lopulliseen käyttöönsä.