Moduleo Moods ja näyttävät kuviot

Moduleo Moods -vinyylilattialla luot wau-vaikutelman moneen eri tunnelmaan. Omasta valinnastasi riippuen, voit olla perinteisen turvallinen, olematta tylsä, toteuttaa modernisti tai olla reilusti villi.

Kymmenestä eri laattamuodosta, neljästätoista korkealaatuisesta puu- ja kivikuosista ja viidestätoista erilaisesta ladonnasta syntyy peräti 110 erilaista uniikkia yhdistelmää. Kaiken lisäksi lattia saadaan samalla näyttämään puulta tai kiveltä juuri niin aidolla tavalla kuin pitääkin.

honeycomb

Jos olet vaikkapa ajatellut luoda lattiaan näköaisteja ja mielikuvitusta ruokkivaa kolmiulotteista vaikutelmaa, saat sen aikaiseksi käyttämällä Diamond-kuviota. Diamond Origami puolestaan antaa mahdollisuuden luoda esimerkiksi arvokkaan näköinen lintuparvimainen ladonta ja Honeycomb-kuvion avulla on taas helppo koota hunajakennomaista modernin retroa tai modernia pintaa. Todella villin tunnelman voit saada toteutettua uskomattoman heolposti kun annat mielikuvituksesi lentää Hexagon-kuvioin lukuisissa eri ladontavaihtoehdoissa.

herringbone

Moduleo Moods -vinyylilattia on pinnaltaan yhtä miellyttävän lämmin kuin miltä se näyttääkin. Puukuvioitu vinyyli näyttää aidolta puulattialta ja kivikuviointi taas luo turvallisen tunteen ikuisesti kestävästä lujasta pinnasta.

Lähes ikuista Moduleo Moods vinyyli onkin. Sen valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja ja valmis tuote on erittäin hyvin kulutusta, vettä ja tahroja kestävää.

hexagon

Moods on nimensä mukaisesti erinomainen ratkaisu luomaan juuri haluttua tunnelmaa lämpimästä räväkkään ja lujasta pehmeään. Samalla se tarjoaa vinyylilattian parhaat ominaisuudet niin näyttävyyden, kestävyyden, helppohoitoisuuden, äänettömyyden ja puhtaan huoneilman osalta. Tuote on esimerkiksi FloreScore-hyväksytty ja täyttää LEED-luokituksen sisäsilmavaatimukset.

Myös Moduleo Moodsin asennus on helppoa, koska se ei vaadi erityisiä pohjatöitä. Kierrätysmateriaalien johdosta - 50 % tuotteesta on kierrätyskuitua - se on vastuullisesti tuotettua. Tuotten ja valmistuksen korkean laadun takeena on myös se, että se valmistetaan Belgiassa.