Mr Perswall kuvatapeteilla persoonallisia sisustusratkaisuja

Tapetointi on helppo ja nopea tapa uudistaa seinäpintoja sekä vaihtaa tilan tyyliä ja tunnelmaa, oli sitten kyseessä hotelli, ravintola, liiketila, toimisto, koulu, hoivakoti tai yksityinen koti. Asiakkaat haluavat yksilöllisiä ja persoonallisia sisustusratkaisuja.

Tapeteilla saadaan luotua esteettisesti kauniita, viihtyisiä ja uniikkeja tiloja. Kauniisti ja persoonallisesti sisustetut julkitilat lisäävät ihmisten viihtyvyyttä, tukevat yrityksen liikeideaa, toimivat käyntikorttina asiakkaille ja toivottavat heidät tervetulleiksi sekä tuovat viihtyisyyttä myös työntekijöille.

Tapettikuoseilla ja väreillä voidaan vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja esimerkiksi potilaiden kannalta on parempi toipua viihtyisässä ja miellyttävässä hoitoympäristössä. Kouluissa ja oppilaitoksissa tapettikuoseilla ja digitapettikuvilla voidaan herättää lasten uteliaisuutta ja stimuloida heidän luovuuttaan.

Mr Perswall kuvatapeteilla luot persoonallisia tilaratkaisuja. Kaikki kuvat tehdään asiakkaan omien mittojen mukaan. Voit valita valmiin kuvan Mr Perswallin upeista mallistoista tai teettää unelmatapetin omista kuvistasi. O&O Assi - Luovan suunnittelijan tekninen tukipalvelumme auttaa sinua toteuttamaan visiosi uniikista tapetista.

Tutustu laajaan Mr Perswall tapettimallistoon täällä:  https://www.mrperswall.com/fi.

 

 

perswall perswall perswell

Kuvatapetin asennus on helppoa!

Kuvatapetit ovat laadukasta kuitutapettia ja ne on erittäin helppo asentaa. Jos haluat tapetin asennettuna, asennuspalvelumme auttaa sinua.

Kuitutapetit ovat kestäviä ja niitä on myös helppo pitää puhtaana. Vaativissa kohteissa suosittelemme tapetin pintaan laminointikäsittelyä, joka säilyttää tapetin pinnan kauniina ja kestävänä kovasta kulutuksesta huolimatta.

Mr Perswall kuvatapetit täyttävät paloturvallisuusmääritykset ja niitä voidaan käyttää myös julkisissa tiloissa.