o&o magazine
pallot

Vastuullisuus on ainoa mahdollinen toimintatapa

Vastuullisuudesta ja sen eri osa-alueista on Orient Occidentin varatoimitusjohtaja Timo Järvisen ja talousjohtaja Ilkka Laantin mukaan puhuttu jo vuosia, mutta nyt ollaan selvästi siirrytty sanoista konkreettisiin tekoihin. Näin tapahtuu myös Orient Occidentilla – joka päivä.

Lue lisää täältä

O&O Assi antaa lisää aikaa luovuudelle

O&O Assin päämääränä on tehdä sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden työstä sujuvampaa ja tuloksellisempaa – ja vapauttaa samalla aikaa luovalle työlle.Teknisen asiantuntijan jatkuva tuki auttaa lisäksi pitämään projektin kustannukset hallinnassa heti suunnittelun ensimmäisistä vaiheista lähtien.

Lue lisää täältä

Elävän historian ja taiteen tapettitalo Cole & Son

Cole & Sonin toimitusjohtaja Marie Karlsson painottaa yhtiön olevan ennen kaikkea designyritys, jossa suunnittelu on aina etusijalla. Tämä on helppo uskoa, sillä jokaisen tapettikuosin suunnittelu saa alkunsa tyhjästä kankaasta ja inspiraation kipinästä. Kuosit maalataan ja skaalataan käsin – joskus yhtä designia työstetään jopa monta kuukautta. Lopputuloksena syntyy ainutlaatuisen eläviä ja ajattomia tapetteja,jotka tekevät katsojaansa välittömän vaikutuksen.

Lue lisää täältä

 

Kate Burnett Well-standardin sanansaattajana

Käynnissä jo lähes 4000 projektia ympäri maailman. WELL-standardi tähtää ihmisten hyvinvointiin. 

Helmikuun alussa Orient Occidentin Keskuskadun Showroomissa luennoinut Millikenin Kate Burnett on vastuullisten valintojen asialla.

Lue lisää täältä