O&O Assi – Luovan suunnittelijan tekninen tuki

Mahdollistamme enemmän


O&O Assi on sisustusalan luoville suunnittelijoille tarkoitettu palvelukokonaisuus, joka tarjoaa tukea projektityön kaikkiin vaiheisiin. O&O Assi tekee sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden työstä sujuvampaa ja tuloksellisempaa – ja vapauttaa samalla aikaa luovalle työlle.

Lisää aikaa luovuudelle, kyllä kiitos!

O&O Assin päämääränä on tehdä sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden työstä sujuvampaa ja tuloksellisempaa – ja vapauttaa samalla aikaa luovalle työlle. Teknisen asiantuntijan jatkuva tuki auttaa lisäksi pitämään projektin kustannukset hallinnassa heti suunnittelun ensimmäisistä vaiheista lähtien.

O&O Assi on sisustusalan luoville suunnittelijoille laadittu palvelukokonaisuus, joka tarjoaa konkreettista tukea hektisen projektityön kaikkiin vaiheisiin: asiantuntija auttaa teknisesti oikeiden tuotteiden valinnassa, materiaalikulutuksen optimoinnissa, visualisoinneissa, projektinhallinnassa sekä materiaalien oikeaoppisessa asennuksessa.

Media Interiors Oy:n perustaja, sisustusarkkitehti Jouni Löhönen on tehnyt Orient Occidentin kanssa yhteistyötä erityisesti julkisten tilojen uudistushankkeissa jo usean vuosikymmenen ajan.

– Isoissa hotelli- ja ravintolahankkeissa suunnittelutyö lähtee liikkeelle tilaaja-asiakkaan brändistä. Oman luovan työni lisäarvo on ikään kuin laajentaa asiakkaan ideoita ja visioita, tehdä niistä tukevampia, toteutuskelpoisempia ja parempia kohteen liiketoiminnalliset ominaispiirteet ja tavoitetunnelma huomioiden. Tässä työssä Orient Occident on ollut hyvä ja luotettava kumppani.

Lue lisää tästä

Luovan suunnittelijan tekninen tuki

O&O Assi palvelukokonaisuus tarjoaa tukea projektityön kaikkiin vaiheisiin:

· Tekninen tuotesuunnittelu ja -valinta
· Materiaalikulutuksen optimointi
· Visualisointi
· Projektinhallinta
· Asennuksentuki ja asennuspalvelu

Tarjoamme
· Sujuvampaa ja tehokkaampaa työskentelyä
· Toteutusvarmuutta
· Kustannussäästöjä

Lue lisää tästä

"Tekninen suunnittelupalvelu mahdollistaa spesiaalien kuosien suunnittelun, koska omaa aikaa ei mene toteutuksen suunnitteluun. Ilman palvelua syntyisi järjettömästi hukkaa, mikä ei olisi taloudellista materiaalien eikä suunnittelutyön kannalta."

Jacce Karja
Sisustusarkkitehtuuritoimisto Oy Karja & Ko Ab

 

"Hyödyllisintä oli se, että projektissa oli kokenut asiantuntija, joka auttaa materiaalin kanssa: Tekninen suunnittelija suosittelee toimivat värit, laadut, raportit ja kuviot ja kertoo mikä on mahdollista totetutaa ja mikä ei."

Stephanie Polochowitz
Arkkitehtitoimisto ALA

 

 

O&O Assi – Tutustu toteutuneisiin projekteihin

 

Visioista totta ekologisemmin

Orient Occidentin luovan suunnittelijan tekninen tuki, O&O Assi, mahdollistaa enemmän ja tekee visiosta totta. Matkalla suunnitelmasta valmiiksi sisustukseksi on kuitenkin monta vaihetta, ja eräs oikean lopputuloksen kannalta kriittisimmistä on materiaalien asennus. Kysyimme muun muassa mattoasennuksiin erikoistuneen Heikkinen-yhtiöiden Jukka-Pekka Kummun ja Peter Jossandtin ajatuksia, minkälaisia hyötyjä O&O Assi -palvelusta on heidän arjessaan – ja minkälaisia terveisiä he haluaisivat lähettää suunnittelijoille.

Lue lisää täältä

O&O Assi toi LähiKulman saneeraushankkeeseen tehokkuutta

LähiTapiolan Pirkanmaan pääkonttorin sisustuksen suunnitelleen Sisustusarkkitehtuuritoimisto Oy Karja & KO Ab:n Jacce Karjan mukaan suunnittelijan ei kannata jäädä liian pieniin detaljeihin kiinni etenkään isommissa hankkeissa. Asiantuntevaa ja luotettavaa tukea kun on tarjolla. 

Lue lisää täältä

Marski By Scandic sykkii elämää

Suomen ensimmäinen Signature-hotelli Marski by Scandic tarjoaa viihtyisät puitteet pääkaupungin valloittamiseen. Tyylikkäästi sisustetun hotellin yleisilmeen täydentävät Orient Occidentin toimittamat Egen omakuosimatot.

Lue lisää täältä

Courtyard by Marriott -hotellissa astellaan Orient Occidentin matoilla

Tampereen ydinkeskustaan avautunut Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli hurmaa vieraansa modernilla twistillä ja hiotuilla yksityiskohdilla. Hotelliin haluttiin vain parasta mahdollista: siksi yhteistyökumppaniksi käytävä- ja huonemattojen osalta valikoitui Orient Occident.

Maailman suurimpaan hotelliketjuun, Marriott Internationaliin kuuluva Suomen ensimmäinen Courtyard-hotelli valmistui Tampereen ytimeen alkuvuodesta 2020. Hotellin sisustus on hiottu huippuunsa. Orient Occidentin toteuttamat Ege Highline Loop -omakuosimatot viimeistelevät käytävien ja huoneiden ilmeen.

Lue lisää täältä

Suunnittelukilpailun voittaja ihastui O&O Assi -palveluun

Kun sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun kolmannen vuoden opiskelijalle antaa paperia ja luonnosteluvälineet, voi lopputulos olla vaikkapa matto. Näin kävi Ronja Westerlundille. Hän nappasi kirkkaimman kruunun Orient Occidentin järjestämässä suunnittelukilpailussa. Niin syntyi matto, joka hurmaa satumaisuudellaan ihan jokaisen.

Lue lisää täältä