O&O Assi – Luovan suunnittelijan tekninen tuki

Mahdollistamme enemmän

O&O Assi on sisustusalan luoville suunnittelijoille tarkoitettu palvelukokonaisuus, joka tarjoaa tukea projektityön kaikkiin vaiheisiin. O&O Assi tekee sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden työstä sujuvampaa ja tuloksellisempaa – ja vapauttaa samalla aikaa luovalle työlle.

O&O Assin avulla saat käyttöösi Orient Occidentin satavuotisen kokemuksen sisustuksen pintamateriaaleista: asiantuntijamme auttaa sinua teknisesti oikeiden tuotteiden valinnassa, materiaalikulutuksen optimoinnissa, visualisoinneissa ja projektinhallinnassa. Lisäksi neuvomme ja ohjeistamme erilaisten materiaalien oikeaoppisessa asennuksessa.  

Luovan suunnittelijan tekninen tuki mahdollistaa aidosti yksilöllisten suunnitelmien toteutuksen sujuvasti, kustannus- ja resurssitehokkaasti sekä ekologisesti. Sinulle jää enemmän aikaa luovalle työlle eikä sinun tarvitse tehdä kompromisseja luoviin ratkaisuihin projektin toteutusvaiheessa: O&O Assin avulla lopputulos vastaa sinun visiotasi!

Tutustu O&O Assin ominaisuuksiin ja etuihin tarkemmin alla. Kun haluat kuulla palvelukokonaisuudesta lisää, avaa chat-ikkuna ruudun alalaidasta tai ota asiakaspalveluumme yhteyttä. Me olemme sinun kumppanisi – mahdollistamme silmiä avaavia tiloja.


Assi Luovan suunnittelijan tuki

Luovan suunnittelijan tekninen tuki

O&O Assi palvelukokonaisuus tarjoaa tukea projektityön kaikkiin vaiheisiin:

· Tekninen tuotesuunnittelu ja -valinta
· Materiaalikulutuksen optimointi
· Visualisointi
· Projektinhallinta
· Asennuksentuki ja asennuspalvelu

Tarjoamme

· Sujuvampaa ja tehokkaampaa työskentelyä
· Toteutusvarmuutta
· Kustannussäästöjä

Lue lisää tästä

 

"Tekninen suunnittelupalvelu mahdollistaa spesiaalien kuosien suunnittelun, koska omaa aikaa ei mene toteutuksen suunnitteluun. Ilman palvelua syntyisi järjettömästi hukkaa, mikä ei olisi taloudellista materiaalien eikä suunnittelutyön kannalta."

Jacce Karja
Sisustusarkkitehtuuritoimisto Oy Karja & Ko Ab

"Hyödyllisintä oli se, että projektissa oli kokenut asiantuntija, joka auttaa materiaalin kanssa: Tekninen suunnittelija suosittelee toimivat värit, laadut, raportit ja kuviot ja kertoo mikä on mahdollista totetutaa ja mikä ei."

Stephanie Polochowitz
Arkkitehtitoimisto ALA

Assi Luovan suunnittelijan tuki

O&O Assi – Tutustu toteutuneisiin projekteihin

Assi Luovan suunnittelijan tuki

Marski By Scandic sykkii elämää

Suomen ensimmäinen Signature-hotelli Marski by Scandic tarjoaa viihtyisät puitteet pääkaupungin valloittamiseen. Tyylikkäästi sisustetun hotellin yleisilmeen täydentävät Orient Occidentin toimittamat Egen omakuosimatot.

Lue lisää täältä

Courtyard by Marriott -hotellissa astellaan Orient Occidentin matoilla

Tampereen ydinkeskustaan avautunut Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli hurmaa vieraansa modernilla twistillä ja hiotuilla yksityiskohdilla. Hotelliin haluttiin vain parasta mahdollista: siksi yhteistyökumppaniksi käytävä- ja huonemattojen osalta valikoitui Orient Occident.

Maailman suurimpaan hotelliketjuun, Marriott Internationaliin kuuluva Suomen ensimmäinen Courtyard-hotelli valmistui Tampereen ytimeen alkuvuodesta 2020. Hotellin sisustus on hiottu huippuunsa. Orient Occidentin toteuttamat Ege Highline Loop -omakuosimatot viimeistelevät käytävien ja huoneiden ilmeen.

Lue lisää täältä

Assi Luovan suunnittelijan tuki
Assi Luovan suunnittelijan tuki

Suunnittelukilpailun voittaja ihastui O&O Assi -palveluun

Kun sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun kolmannen vuoden opiskelijalle antaa paperia ja luonnosteluvälineet, voi lopputulos olla vaikkapa matto. Näin kävi Ronja Westerlundille. Hän nappasi kirkkaimman kruunun Orient Occidentin järjestämässä suunnittelukilpailussa. Niin syntyi matto, joka hurmaa satumaisuudellaan ihan jokaisen.

Lue lisää täältä