Orac Decor -koristelistat saavat pinnat heräämään henkiin. Korosta, peitä, viimeistele, yllätä – lähes kaikki onnistuu!

Ensiluokkaisen laadukkaat Orac Decor -koristelistat tarjoavat sisustusten suunnittelijoille ainutlaatuisen hurmaavan mahdollisuuksien kirjon seinien, kattojen ja niiden saumakohtien viimeistelyyn. Listat on helppo ja nopea asentaa, saumattomasti ja ilman liimaa lukemattomiin erilaisiin kohteisiin; lopputulos on aina huoliteltu ja ihastuttavan uniikki. Orac Decor -listat ovat kattavasti ja luotettavasti saatavissa suoraan varastostamme – tilattavissa on myös valmiiksi maalattuja listoja suurempien projektien tarpeisiin.

Monipuolinen Orac Decor -mallisto sisältää listoja eri käyttötarkoituksiin ja tyyleihin. Se mahdollistaa pinnoilla leikittelyn sekä harmonisten kokonaisuuksien luomisen kohteissa kuin kohteissa. Valikoima kattaa katto-, seinä-, jalka- ja valolistat, seinäpaneelit sekä 3D-sisustuselementit.

Orac Decor
Orac decor listat

Orac Decor -valolistat - kaunista ja tunnelmallista valoa

Valolistat on helppo ja tehokas tapa tuoda tilaan kaunista valoa, luoda oikea tunnelma tai korostaa tilan yksityiskohtia. Erilaisten profiililistojen avulla
on mahdollista toteuttaa mitä upeampia kokonaisuuksia.

Orac Decorin valolistavalikoima on erittäin laaja ja se sisältää tyylikkäästi muotoiltuja listoja useammalla eri profiililla. Valo voidaan listojen profiilien
avulla kohdistaa joko epäsuorasti ylös tai alas, tai kohtisuoraan, mikäli tarvitaan kohdistettua valoa.

Orac Decor -valolistoja voidaan käyttää katto-, seinä-, ja lattiapinnoissa. Listoissa käytetään erikseen hankittavaa LED-valonauhaa.

Tutustu tästä mallistoon

OracDecor OracDecor orac decor kattolista

Orac Decor -seinälistat - hienostuneet seinäpinnat

Seinäpinnat heräävät henkiin listojen ja paneelien avulla. Orac Decor -seinälistojen avulla luot todella uniikkeja tiloja ja saat viimeistellyn
sekä hienostuneen ilmeen nopeasti ja helposti. Orac Decorin valikoima on laaja ja eri tyyliin sopivia profiileja on runsaasti.

orac decor orac decor orac decor

Orac Decor -kattolistat - visuaalisesti kauniit yksityiskohdat sisustuksessa

Kattolistoilla luot vaivattomasti hienostuneen seinän ja katon yhtymäkohdan ja teet siitä visuaalisesti kauniin ja näyttävän. Katon muoto ja tilan tyyli
vaikuttavat kattolistan valintaan. Orac Decorin kattolistavalikoimasta löydät useita eri kokoisia ja eri tyylisiä profiileja, yksinkertaisista kattolistoista koristeellisiin ja romanttisiin listoihin.

Curtain Profiles
Verholistoilla saat verhokiskot kätevästi piiloon ja huoneen ilme on heti viimeistellyn näköinen. Valikoimissa on moderneja ja yksinkertaisia,
mutta myös erittäin näyttäviä ja moniulotteisia profiileja.

Steps Profiles
Todella näyttävät Steps kerrokselliset kattolistat luovat ylellisen ja näyttävän tunnelman huoneeseen.
Näihin profiileihin voidaan yhdistää myös LED-valonauhat jolloin tilaan saadaan kaunista valoa ja oikea tunnelma.

Tutustu tästä mallistoon

orac decor kattolista orac decor kattolista Orac Decor

Orac Decor -jalkalistat - tärkeä osa sisustusta

Kauniit jalkalistat viimeistelevät lattian ja seinän saumakohdat. Lattialistat ovat tärkeä osa sisustusta sillä ne vaikuttavat hyvin paljon sisustuksen ilmeeseen.
Orac Decorin jalkalistoja on saatavilla usealla eri profiililla eri käyttötarkoituksiin.

Orac Decor -jalkalistoja on saatavilla kolmessa eri korkeudessa kolmessa eri profiilissa. Valitse moderni suoraprofiili, pehmeämpi kaareva profiili
tai näyttävä uritettu profiili. Jalkalistoilla saat kätevästi myös ikävän näköiset johdot siististi piiloon.

Flexible – listat kaareviin muotoihin
Orac Flex -materiaali mahdollistaa listojen käytön myös kaarevissa muodoissa, jolloin ne saadaan viimeisteltyä tyylikkäästi.

Cover skirting peitelista – vanhat listat piiloon
Vanhoja jalkalistoja ei tarvitse välttämättä poistaa, vaan ne voidaan peittää päälle asennettavilla Orac Decorin peitelistoilla.

Orac Decorin jalkalistoissa käytetään iskunkestävää Duropolymeeriä ja siksi ne kestävät erinomaisesti kolhuja. 

orac decor kaareva orac decor kaareva orac decor peitelista

Orac Decor -multifunctional listat - yksi lista, monta käyttökohdetta

Orac Decorin koristelistojen valikoimissa olevat Multifunctional-listat käyvät kaikkiin kohteisiin. Voit käyttää näitä koristelistoja niin katto-, seinä- kuin lattialistoina. Orac Decorin koristelistojen avulla luot todella uniikkeja tiloja ja saat viimeistellyn sekä hienostuneen ilmeen nopeasti ja helposti.

Inspiraatiota tosielämästä: valkoiset seinät kokivat muodonmuutoksen Orac Decor -koristelistoilla

Pienen pintaremontin seinäpinnoille voi tehdä hyvinkin nopealla aikataululla. Perinteisen maalaamisen sijaan kivoja ja persoonallisia seinäpintoja saadaan aikaiseksi koristelistoilla.

Ohessa esimerkkikuvia olohuoneen seinästä, joka oli alun perin täysin perusvalkoinen. Asukas halusi seinään lämpöisen harmaan sävyn. Seinät maalattiin ensin pariin kertaan, jonka jälkeen seinälistat asennettiin ja maalattiin samalla maalisävyllä kuin seinätkin.

Olohuoneessa vaihdettiin myös jalka- sekä ovilistat. Jalkalistat vaihdettiin vanhojen jalkalistojen päälle, jolloin säästettiin aikaa ja vaivaa. Lisäksi pienenä yksityiskohtana käytettiin tyylikkäitä korotuspaloja ovilistoissa, jotka sopivat täydellisesti uusien jalkalistojen kanssa. Aikaa remontissa meni kaksi päivää. Orac Decor -listat asennetaan liimaamalla, eikä asennuksesta synny minkäänlaista asennuspölyä. Tämän takia asuminen remontin aikana onnistuu loistavasti.

OracDecor OracDecor Orac Decor