Orac Decor valolistat, koristelistat ja paneelit - kauniita ja persoonallisia sisustusratkaisuja

Orac Decorin koristelistoilla luot kauniita ja uniikkeja sisustusratkaisuja.

Moderneilla 3D-seinäpaneelilaatoilla pystyt luomaan seinäpinnoille erilaisia kolmiulotteisia sisustusratkaisuja. Laattoja on saatavilla useissa eri muodoissa. Valitse trendikäs sormipaneeli, luo upea taideteos neliönmuotoisilla moderneilla design-paneeleilla tai koristele sisäkaton keskipiste kauniilla ja klassisilla kattoroseteilla.

Orac Decorin mallistosta löydät myös erilaisia koristepylväitä, koristepilareita sekä ikkuna- ja ovikehyksiä.

Kaikki sisustuselementit ovat maalattavissa tyyliin sopiviksi ja ne voidaan asentaa täysin saumattomiksi.

Tuotteet ovat vedenkestäviä, joten ne sopivat myös kosteisiin tiloihin. Ne ovat kevyitä ja helppoja asentaa liiman avulla. Kaikki sisustuselementit on valmistettu vastuullisesti kestävästä kierrätettävästä materiaalista.

Orac decor kattorosetti
Orac decor listat

Orac Decor -valolistat - kaunista ja tunnelmallista valoa

Valolistat on helppo ja tehokas tapa tuoda tilaan kaunista valoa, luoda oikea tunnelma tai korostaa tilan yksityiskohtia. Erilaisten profiililistojen avulla on mahdollista toteuttaa mitä upeampia kokonaisuuksia.

Orac Decorin valolistavalikoima on erittäin laaja ja se sisältää tyylikkäästi muotoiltuja listoja useammalla eri profiililla. Valo voidaan listojen profiilien avulla kohdistaa joko epäsuorasti ylös tai alas, tai kohtisuoraan, mikäli tarvitaan kohdistettua valoa.

Orac Decor -valolistoja voidaan käyttää katto-, seinä-, ja lattiapinnoissa. Listoissa käytetään erikseen hankittavaa LED-valonauhaa.

Orac decor valolista Orac decor valolista orac decor kattolista

Orac Decor -seinälistat - hienostuneet seinäpinnat

Seinäpinnat heräävät henkiin listojen ja paneelien avulla. Orac Decor -seinälistojen avulla luot todella uniikkeja tiloja ja saat viimeistellyn sekä hienostuneen ilmeen nopeasti ja helposti. Orac Decorin valikoima on laaja ja eri tyyliin sopivia profiileja on runsaasti.

orac decor orac decor orac decor

Orac Decor -kattolistat - visuaalisesti kauniit yksityiskohdat sisustuksessa

Kattolistoilla luot vaivattomasti hienostuneen seinän ja katon yhtymäkohdan ja teet siitä visuaalisesti kauniin ja näyttävän. Katon muoto ja tilan tyyli vaikuttavat kattolistan valintaan.

Orac Decorin kattolistavalikoimasta löydät useita eri kokoisia ja eri tyylisiä profiileja, yksinkertaisista kattolistoista koristeellisiin ja romanttisiin listoihin.

Curtain Profiles
Verholistoilla saat verhokiskot kätevästi piiloon ja huoneen ilme on heti viimeistellyn näköinen. Valikoimissa on moderneja ja yksinkertaisia, mutta myös erittäin näyttäviä ja moniulotteisia profiileja.

Steps Profiles
Todella näyttävät Steps kerrokselliset kattolistat luovat ylellisen ja näyttävän tunnelman huoneeseen.

Näihin profiileihin voidaan yhdistää myös LED-valonauhat jolloin tilaan saadaan kaunista valoa ja oikea tunnelma.

orac decor kattolista orac decor kattolista orac decor verholista

Orac Decor -jalkalistat - tärkeä osa sisustusta

Kauniit jalkalistat viimeistelevät lattian ja seinän saumakohdat. Lattialistat ovat tärkeä osa sisustusta sillä ne vaikuttavat hyvin paljon sisustuksen ilmeeseen. Orac Decorin jalkalistoja on saatavilla usealla eri profiililla eri käyttötarkoituksiin.

Orac Decor -jalkalistoja on saatavilla kolmessa eri korkeudessa kolmessa eri profiilissa. Valitse moderni suoraprofiili, pehmeämpi kaareva profiili tai näyttävä uritettu profiili. Jalkalistoilla saat kätevästi myös ikävän näköiset johdot siististi piiloon.

Flexible – listat kaareviin muotoihin
Orac Flex -materiaali mahdollistaa listojen käytön myös kaarevissa muodoissa, jolloin ne saadaan viimeisteltyä tyylikkäästi.

Cover skirting peitelista – vanhat listat piiloon
Vanhoja jalkalistoja ei tarvitse välttämättä poistaa, vaan ne voidaan peittää päälle asennettavilla Orac Decorin peitelistoilla.

Orac Decorin jalkalistoissa käytetään iskunkestävää Duropolymeeriä ja siksi ne kestävät erinomaisesti kolhuja. 

orac decor kaareva orac decor kaareva orac decor peitelista

Orac Decor -multifunctional listat - yksi lista, monta käyttökohdetta

Orac Decorin koristelistojen valikoimissa olevat Multifunctional-listat käyvät kaikkiin kohteisiin. Voit käyttää näitä koristelistoja niin katto-, seinä- kuin lattialistoina. Orac Decorin koristelistojen avulla luot todella uniikkeja tiloja ja saat viimeistellyn sekä hienostuneen ilmeen nopeasti ja helposti.

orac decor seinalista