Räätälöintipalvelu sisustusarkkitehdeille

Räätälöintipalvelu

Miltä kuulostaisi täysin asiakkaan tiloihin suunniteltu, uniikki mattokuosi esimerkiksi hotellin käytävällä? Juuri oikeat värit seinä- ja lattiapinnoilla yritysasiakkaasi liiketiloissa? Merkityksellisestä valokuvasta luotu seinä, lattia tai verho neuvotteluhuoneessa tai oppimisympäristössä?

Räätälöintipalvelu on sisustusarkkitehdeille suunnattu palvelu, joka helpottaa yksilöllisten kuosien suunnittelua tai kuosien väritysten vaihtamista kohteen ilmeeseen sopivaksi. Palvelun avulla voit luoda asiakkaillesi ainutlaatuisia tiloja ilman stressiä tuotteiden teknisestä toteutuksesta. Visioiden toteuttaminen on helppoa, olipa kyseessä lattiat, tekstiilit tai tapetit.

Tarjoamme palvelua julkitilaprojekteihin ja työstämme kuosit ideasta valmiiksi pinnaksi. Tunnemme julkitilojen vaatimukset ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri oikeat materiaalit sinun käyttötarkoitukseesi ja kohteeseesi.

Kerro meille ideasi, me tarkistamme sen toteutuskelpoisuuden tai työstämme sinulle ehdotuksen kuosista. Toteutamme ehdotuksista printit ja näytteet ja valmistelemme idean tuotantoa ja valmistusta varten.

Räätälöimme kuosit tuotteisiimme, kuten kokolattiamattoihin, mattolaattoihin, kankaisiin, tapetteihin ja ketjuverhoihin.