Purline - maailman kestävin lattia luonnonmateriaaleista

Kun tarvitset erittäin kestävää lattiapintaa ja arvostat materiaalin luonnonmukaisuutta ja päästöttömyyttä, löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun Wineon Purline-mallistosta.

Orgaaninen Purline soveltuu erinomaisesti niin myymälöihin, hoivakohteisiin, päiväkoteihin, kouluihin, hotelleihin, ravintoloihin kuin toimistoihinkin. Erinomaisen, lähes 100 %:sen muotoon palautumisen ansiosta lattia palautuu tasaiseksi myös raskaiden huonekalujen alta. Pinta kestää erinomaisesti myös naarmuuntumista ja se on helppo pitää puhtaana.

Purline on valmistettu Saksassa ja sen materiaaleissa on huomioitu kestävän kehityksen ja päästöttömyyden vaatimukset. Lattia on valmistettu ekologisesta Ecuran-biopolyuretaanista. Valmistuksessa luonnon- ja kierrätysmateriaalien osuus on 90 %. Se on myös täysin PVC-vapaa, joten siitä ei haihdu epämiellyttäviä tai myrkyllisiä kaasuja ja se soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta myös terveydenhuollon tiloihin. Purline-lattialla on M1-sisäilmaluokitus.

Purline voidaan myös räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan, alkaen 200 m2, jolloin saat juuri sinun brändiäsi tukevan tai asiakkaiden kulkua paremmin opastavan lattiaratkaisun helposti ja turvallisesti.

Tutustu kuvastoon tai kysy meiltä lisää.

Mikä on Ecuran? Katso alla oleva video.