Romo Contract - huippulaatuiset ratkaisut julkitilasisustamiseen

Romo Contract

Ajassa kiinni, visuaalisesti näyttävä, lähes loputon valikoima värejä ja huippulaatuisia materiaaleja, loppuun asti mietitty asiakaspalvelu ja kaikessa toiminnassa näkyvä korkea laatu. Siinä on Orient Occidentin Romo-julkitilakonsepti pähkinänkuoressa. Konsepti on ratkaisu laatua arvostavalle asiakkaalle.

Romo Contract

Romo Contract Collection -mallistojen laajat laatu- ja värivalikoimat on yhdistetty Suomen parhaaseen sisustusalan palveluun.  Suunnittelijan työtä helpottaa se, että pääsemme suoraan näkemään Romon Englannissa varastoimien tuotteiden saatavuudet. Romon näytetilkkupalvelu toimittaa tilkut asiakkaalle nopeasti. Kaikille Romo-julkitilatuotteille löytyvät käyttötarkoitukseensa vaadittavat sertifioinnit. Sopiva ratkaisu löytyy kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Vaihtoehtojen laajuudesta johtuen Romo-julkitilakonseptissa on panostettu tavallista enemmän valintojen tekemisen helppouteen. Ammattilaisemme auttavat tekemään suunnittelijan, myyjän, urakoitsijan ja kuluttajan elämästä mahdollisimman helppoa.

Romo Contract

Romo-julkitilakonseptia voi ajatella kuin käyntiä huippuravintolassa. Lopulta et edes huomaa, kuinka olemme tehneet elämästäsi vähän helpompaa.

Romo on aina pystynyt näyttämään uutta suuntaa sekä designille että laadulle. Mallisto on upea yhdistelmä klassista ja ajatonta tyylikkyyttä hienostuneella värivalikoimalla rikastettuna.

Romo Contract