Kevään kauniit uutuudet

BLACK EDITION

Black Editionin ja japanilaisen taiteilijan Katsutoshi Yuasan yhteistyö on poikinut kolme upeaa kangas- ja tapettimallistoa. Luonnolliset muodot ja puhtaat selkeät linjat on yhdistetty mestarillisesti uniikiksi ja mielikuvitukselliseksi mallistoksi.

Struktuurit saavat kankaiden pinnat elämään; mahtavat sametit, hienostuneet pellavat sekä ylelliset ja taidokkaasti kudotut jacquard-kankaat.

Katsutoshi Yuasan yhdistää työssään vanhaa japanilaista puupiirrostekniikkaa sekä nykyaikaista digikuvaamista. Hän valokuvaa itse ja siirtää kuvan puualustalle. Puualustasta hän kaivertaa kuvan esiin perinteisillä työkaluilla. Kaivertaminen saattaa kestää parikin viikkoa. Kun puualusta on valmis, kuvio painetaan kankaalle.

 

be be be

VILLA NOVA

Villa Novan uusissa mallistoissa on vaikutteita modernin taiteen suuntauksista. Kuoseissa on näyttäviä kukkia, abstrakteja kuvioita ja mielenkiintoisia geometrisiä kuoseja, jotka kuvaavat käsinmaalattujen taideteosten spontaania epätäydellisyyttä.

Yksiväriset silkinohuet valoverhot luovat rauhallisen ja hienostuneen tunnelman. Harmonisten sävyjen väripalettiin on lisätty hohtavaa metallia ja valon suodattuesssa kevyesti kankaan läpi saadaan ihana eteerinen pehmeys, joka yhdistyy upeasti moderniin yksinkertaisuuteen.

Mallistoissa on sekä verho- ja verhoilukankaita että tapetteja.

 

ROMO

Miro on klassikko Linara-malliston uusi tulokas. Kankaan pinnassa oleva kalanruotokuvio tuo kankaaseen hienovaraista viehättävyyttä. Mirossa on sama pehmeä ja vastustamaton puuvilla-pellavakankaan tunne kuin Linarassakin. 

Värisävyjä on trendikkäistä metsänvihreistä, puuterisista vaaleanpunaisista aina maanläheisiin ja klassisen neutraaleihin sävyihin. Värisävyjä on yhteensä 79.

Kangas on vesipestävä ja se sopii sekä verho- että verhoilukankaaksi.