Sisustusliikkeen asiakastarina

Töölöläinen Sisustus Camomille tarjoaa asiakkailleen kaiken remontista yksittäisiin sisustusratkaisuihin. Kauppias Pia Suihkon asiakkaat hakevat useimmiten aikaa kestäviä ratkaisuja. Tähän vaatimukseen sopivat erinomaisesti esimerkiksi Romo-tekstiilit.

“Asiakkaamme haluavat itsensä näköisiä koteja, joissa ollaan ajassa kiinni, mutta ei silti matkita kaikkia muoti-ilmiöitä”, Suihko kertoo.

Suihko muistuttaa, että hyvä suunnittelu ei kuitenkaan aina ole pelkkää asiakkaan toiveiden täyttämistä, vaan asiakkaan näkemyksiä kannattaa välillä myös herätellä.

Suunnittelun lähtökohtana on useimmiten se, että asunnossa oleva toimiva ja kaunis vanha halutaan säilyttää ja siihen yhdistetään uusia materiaaleja tasapainoisella tavalla. Tähän sopivat mainiosti esimerkiksi Romo-malliston laadukkaat pellavakankaat.

“Asiakkaat pitävät pellavan elävästä pinnasta, kestävyydestä ja luonnonmukaisuudesta. Romo- mallistosta löytyy myös laaja valikoima kuoseja, jotka ovat myös samaan aikaan moderneja ja ajattomia, joilla täytetään useimpien toiveet”, Suihko toteaa.

Yhteistyö Orient Occidentin kanssa toimii sujuvasti. Tärkeimmät asiat, kuten näytetilkkujen saaminen, tilaaminen ja toimitus toimivat odotusten mukaisesti. Tärkeänä tekijänä on se, että Orient Occidentin asiakaspalvelu reagoi pyyntöihin nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Lue koko tarina »

pia suihko
verhot