Tekninen suunnittelupalvelu sisustusarkkitehdeille

Tekninen suunnittelupalvelu

Miltä kuulostaisi täysin asiakkaan tiloihin suunniteltu, uniikki mattokuosi esimerkiksi hotellin käytävällä? Juuri oikeat värit seinä- ja lattiapinnoilla yritysasiakkaasi liiketiloissa? Merkityksellisestä valokuvasta luotu seinäpinta neuvotteluhuoneessa tai oppimisympäristössä?

Tekninen suunnittelupalvelu on sisustusarkkitehdeille suunnattu palvelu, jonka avulla löydät teknisesti ja visuaalisesti toimivimmat ratkaisut projektiisi. Palvelun avulla voit luoda asiakkaallesi ainutlaatuisia tiloja ilman stressiä tuotteiden teknisestä toteutuksesta. Visioiden toteuttaminen on helppoa, olipa kyseessä lattiat, tekstiilit tai tapetit.

Yksilöllisten kuosien ja ratkaisujen suunnittelu on sinulle helppoa, koska varmistamme puolestasi materiaalin soveltuvuuden, kuosien visuaalisen toimivuuden sekä tuotteiden asennettavuuden.

Tarjoamme palvelua julkitilaprojekteihin ja työstämme suunnittelutyön tueksi esimerkiksi 2D- ja 3D-luonnokset, printit ja näytteet, määrä- ja kustannusarviot sekä asennussuunnitelmat.