Monta tapaa vähentää tartuntariskiä

Oikeat sisustusmateriaalit lisäävät turvallisuutta

Julkisten tilojen turvallisuus on tällä hetkellä yksi polttavimpia puheenaiheita. Keskusteluissa ja etenkin tilojen suunnittelussa on hyvä muistaa, että tautien tartuntariskiä voidaan pienentää merkittävästi oikeiden sisustusmateriaalien avulla – niin ravintoloissa, työpaikoilla, kouluissa kuin muissa julkitiloissa.

Tutustu tarjoamiimme ratkaisuihin ja vinkkaa niistä eteenpäin myös asiakkaillesi ja työkavereillesi.   

Milliken Social Factor huolehtii turvaväleistä

Millikenin uusi Social Factor -mallisto mahdollistaa viihtyisät mutta turvalliset tilat. Mattolaattojen kuoseilla voidaan viestiä kulkusuuntia ja -reittejä sekä muistuttaa tehokkaasti turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta.

Laadukkaat Social Factor -mattolaatat on helppo asentaa mihin tahansa tekstiililaattalattiaan vanhojen laattojen tilalle. Laatat ovat kooltaan 50 x 50 cm ja niitä on saatavana mm. Comfortable Concrete-, Naturally Drawn-, Clerkenwell- ja Fixation-mallistoissa.

Lataa esite tästä

Ege Aegis Microbe Shield® -käsittely suojaa mikrobeilta

Egen kaikkiin tekstiililattioihin saatava Aegis Microbe Shield® -käsittely antaa ainutlaatuisen suojan mikrobeja, kuten bakteereja, viruksia, hometta ja sienikasvustoja vastaan. Turvallinen, hajuton ja tehokas käsittely kestää tuotteen koko eliniän.  

Lataa esite tästä

Antibakteeriset AquaClean Contract-huonekalukankaat

AquaClean-huonekalukankaat ovat hygieenisiä ja ne tarjoavat kaksinkertaisen suojan viruksia ja bakteereja vastaan: Antibakteerinen SafeFront-ominaisuus estää virusten ja bakteerien kasvun kankaan pinnalla, AquaClean-molekyylikerros puolestaan estää niiden pääsyn kankaan syvempiin kuitukerroksiin. 

Paloturvallisten AquaClean Contract -huonekalukankaiden puhtaanapito on erittäin vaivatonta: mm. kahvi-, viini- sekä ruoka­tahrat on helppo ja nopea puhdistaa pelkkää vettä käyttämällä.

Lataa esite täältä