Oikeat sisustusmateriaalit lisäävät turvallisuutta

Julkisten tilojen turvallisuus on tällä hetkellä yksi polttavimpia puheenaiheita. Keskusteluissa ja etenkin tilojen suunnittelussa on hyvä muistaa, että tautien tartuntariskiä voidaan pienentää merkittävästi oikeiden sisustusmateriaalien avulla – niin ravintoloissa, työpaikoilla, kouluissa kuin muissa julkitiloissa.

Me Orient Occidentilla tarjoamme käyttöösi monipuolisen valikoiman sisustusmateriaaleja ja -ratkaisuja, joilla voidaan vähentää tautien tartuntariskiä ja tukea näin erilaisten tilojen turvallisuutta. Tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin alla ja ota yhteyttä, me palvelemme sinua projektiesi kaikissa vaiheissa. 

Kosteudenhallinnassa ylivertainen Milliken-mattolaatta

Millikenin kitkakiinnitteiset TractionBack-mattolaatat ovat vaivaton ja vastuullinen vaihtoehto tyylikkäiden tekstiililattioiden toteuttamiseen. Laatat voidaan asentaa nopeasti ja kustannustehokkaasti kokonaan ilman liimaa, tila on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen.

Millikenin mattolaatoissa on ainutlaatuinen kosteudenhallintajärjestelmä, joka tuulettaa aluslattian kosteuden: ominaisuus tukee huoneilman hyvää laatua ja samalla tilan käyttäjien hyvinvointia. Kaikenlaisten aluslattioiden kanssa yhteensopiva TractionBack-kiinnitys ei vahingoita aluslattiaa ja se on saatavissa kaikkiin Millikenin mattolaattamallistoihin. Tyyleiltään ja kuoseiltaan runsaslukuiset, moniin erilaisiin projekteihin soveltuvat mattolaatat ovat M1-päästöluokiteltuja ja ne ovat saatavissa myös kokonaan hiilineutraaleina tuotteina.

Milliken Social Factor huolehtii turvaväleistä

Millikenin uusi Social Factor -mallisto mahdollistaa viihtyisät mutta turvalliset tilat. Mattolaattojen kuoseilla voidaan viestiä kulkusuuntia ja -reittejä sekä muistuttaa tehokkaasti turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta.

Laadukkaat Social Factor -mattolaatat on helppo asentaa mihin tahansa tekstiililaattalattiaan vanhojen laattojen tilalle. Laatat ovat kooltaan 50 x 50 cm ja niitä on saatavana mm. Comfortable Concrete-, Naturally Drawn-, Clerkenwell- ja Fixation-mallistoissa.

Lataa esite tästä

Ympäristövastuulliset ja luonnollisen tyylikkäät Ege Reform Ecotrust -mattolaatat

Tanskalaisen Egen Reform Ecotrust -mattolaatat ovat suosittuja hyvistä syistä: niiden materiaalit ovat ekologisia ja tyylikkäitä kuosi- ja värivaihtoehtoja on saatavilla lukemattomia. Laattojen kulutusta kestävä pinta on valmistettu ECONYL-kierrätyskuidusta, jonka tuotannossa hyödynnetään mm. vanhoja kalaverkkoja. Myös laattojen huopapohjat ovat uusioainesta, raaka-aineena on käytetty kierrätettyjä muovipulloja.


Ege Reform -mattolaatat voidaan asentaa nopeasti ja ilman liimaa useimpien aluslattiatyyppien päälle myös käteviä Ege Eco pads -tarroja käyttäen.

Ege Aegis Microbe Shield® -käsittely suojaa mikrobeilta

Egen kaikkiin tekstiililattioihin saatava Aegis Microbe Shield® -käsittely antaa ainutlaatuisen suojan mikrobeja, kuten bakteereja, viruksia, hometta ja sienikasvustoja vastaan. Turvallinen, hajuton ja tehokas käsittely kestää tuotteen koko eliniän.  

Lataa esite tästä

Kestävin, ekologisin ja kovaan julkitilakäyttöön soveltuva Purline

Purline on markkinoiden ekologisin ja kestävin polyuretaanilattia. Se on valmistettu kokonaan uusiutuvista raaka-aineista ja tuote on täysin hiilineutraali. Käyttöluokan 34/43 Purline soveltuu loistavasti erityisesti kovan kulutuksen julkitiloihin, kuten kouluihin, päiväkoteihin sekä terveydenhuoltoalan kohteisiin.

Purline-lattian puhtaanapito ja desinfiointi on vaivatonta, sillä materiaali on täysin vedenkestävä. Tuotteen elinkaarikustannukset ovat erittäin edulliset ja se on käyttönsä jälkeen helposti kierrätettävissä. Vastuullinen Purline tukee lisäksi käyttäjän turvallisuutta ja hyvinvointia, sillä se ei sisällä mitään haitallisia aineita, kuten PVC:tä, klooria, pehmentimiä tai liuottimia. Purlinelle on myönnetty M1-päästöluokitus.  

Antibakteeriset ja paloturvalliset AquaClean Contract -huonekalukankaat

AquaClean-huonekalukankaat ovat hygieenisiä ja ne tarjoavat kaksinkertaisen suojan viruksia ja bakteereja vastaan: Antibakteerinen SafeFront-ominaisuus estää virusten ja bakteerien kasvun kankaan pinnalla, AquaClean-molekyylikerros puolestaan estää niiden pääsyn kankaan syvempiin kuitukerroksiin. 

Paloturvallisten AquaClean Contract -huonekalukankaiden puhtaanapito on erittäin vaivatonta: mm. kahvi-, viini- sekä ruoka­tahrat on helppo ja nopea puhdistaa pelkkää vettä käyttämällä.

Lataa esite täältä

O&O Puhto varmistaa oikean puhtaanapidon ja huollon

O&O Puhto -palvelu on saatavissa kaikkiin uusiin Orient Occidentin toimittamiin tekstiilimatto- ja tekstiililaattalattioihin.

 

Hyvä sisäilma edellyttää oikean lattiavalinnan lisäksi toimivia ylläpitotoimia. Jotta tekstiilimatto- ja tekstiililaattalattioista huolehtiminen olisi mahdollisimman vaivatonta, Orient Occident lanseerasi kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille sekä suunnittelijoille ja siivousliikkeille tarkoitetun kiinteähintaisen tukipalvelun, O&O Puhdon. Sen avulla voidaan paitsi pitää huolta puhtaudesta ja yleisestä viihtyvyydestä, myös pidentää lattiapinnan elinkaarta ja saavuttaa siten merkittäviä kustannussäästöjä.

Lue lisää O&O Puhto-palvelusta