Listat ja paneelit

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki varastoimamme Orac-listat ja -paneelit, jotka ovat saatavilla nopealla toimituksella kaikkialle Suomeen.

Kattolistat

Kattolistoilla saadaan luotua visuaalisesti kaunis ja näyttävä reunus katon rajaan. 

Kaikki kattolistat ovat maalattavissa tyyliin sopiviksi ja ne voidaan asentaa täysin saumattomiksi. Maalaamisessa suositellaan vesiohenteisia lista- ja kalustemaaleja. Lisäksi listojen yhtymäkohdat saadaan täysin saumattomiksi Oracin saumaliimalla.

Listatuotteet ovat vedenkestäviä, joten ne soveltuvat myös kosteisiin tiloihin. Kattolistat ovat kevyitä ja helposti liimaamalla asennettavia.

Katso kaikki varastotuotteet

Seinälistat 

Seinälistojen avulla voidaan herättää seinäpinnat eloon upealla tavalla ja lukemattomilla eri tyyleillä. 

Orac -seinälistat ovat kevyitä ja helppoja asentaa liimaamalla. Listat ovat maalattavissa huoneen tyyliin sopiviksi ja ne voidaan asentaa täysin saumattomasti. Maalaamisessa suositellaan vesiohenteisia lista- ja kalustemaaleja. Lisäksi listojen yhtymäkohdat saadaan täysin saumattomiksi Oracin saumaliimalla. Seinälistat ovat vedenkestäviä, joten ne soveltuvat myös kosteisiin tiloihin.

Katso kaikki varastotuotteet

Jalkalistat

Lattian ja seinän rajaan asennettavilla jalkalistoilla saadaan kätevästi myös ikävän näköiset johdot siististi piiloon. Orac jalkalistat eivät muuta muotoaan ajan kuluessa, joten ikäviä rakoja ei pääse muodostumaan saumakohtiin. Lisöksi listat kestävät erinomaisesti iskuja ja kolhuja.

Jalkalistat tulee maalata vesiohenteisella lista- ja kalustemaalilla mieleisen väriseksi. Lisäksi listojen yhtymäkohdat saadaan täysin saumattomiksi. 

Jalkalistat ovat lisäksi vedenkestäviä, joten ne soveltuvat myös kosteisiin tiloihin. Jalkalistat ovat kevyitä ja helppoja asentaa liimaamalla. 

Katso kaikki varastotuotteet

Valolistat

Valolistojen avulla voidaan toteuttaa tilaan juuri halutunlainen valaistus, seesteisempää tai herättelevämpää tunnelmaa ainutlaatuisen tyylikkäällä tavalla. Valolistoissa on hyvä käyttää erikseen hankittavaa alumiinirunkoista LED-valonauhaa, jolla valo saadaan kohdistettua halutusti eikä valo pääse hohtamaan listan läpi, jos lista halutaan maalata vaaleaksi. 

Tuotteet ovat vedenkestäviä, joten ne soveltuvat myös kosteisiin tiloihin

Katso kaikki varastotuotteet

Paneelit

Kevyet paneelit ovat helppoja käsitellä ja asennettavissa pelkällä liimalla. Seinäpintojen lisäksi paneeleita voi asentaa myös kattoon tai peittää huonekalun pinnat. Saatavilla on myös joustavia Flex-paneeleja, joita voidaan taivuttaa kaarevien pintojen myötäisesti niin seinän kuin huonekalunkin pintaan.

Seinäpaneelit parantavat hieman tilan akustiikkaa ja pehmentävät ääniä. Kaikki paneelit on maalattavissa halutun sävyiseksi vesiohenteisilla lista- ja kalustemaaleilla. 

Katso kaikki varastotuotteet


Lista- ja paneelitarvikkeet

Muistathan, että varastovalikoimissamme on Orac-listojen ja -paneelien asennukseen ja viimeistelyyn tarvittavat tuotteet kuten asennus- ja saumaliimat.