Kaikki supersankarit eivät käytä viittaa

Lattia voi kirjaimellisesti kannatella tilanteita, joissa on koko elämä kyseessä. Tuoksuton ja päästötön Purline-biopolyuretaanilattia on hyvä valinta sairaala- ja terveydenhuoltoympäristöihin. Se ajaa täydellisesti asiansa ja mahdollistaa korkean hygieniatason – Purline onkin omiaan tiloissa, joissa lattialta vaaditaan astetta enemmän.

Purline lunastaa odotukset julkitilakäytössä

Lattia on parhaimmillaan silloin, kun se istuu luontevaksi osaksi sisustusta. Aina sitä ei tarvitse edes huomata – etenkään tilanteissa, joissa kaiken huomion tulisi olla toisaalla. Purline-biopolyuretaanilattia on luotettava ratkaisu tiloihin, joissa korkea hygieniataso on perusedellytys vilkkaasta käyttöasteesta huolimatta: muun muassa sairaala- ja terveydenhuoltoympäristöihin, kouluihin ja päiväkoteihin. Lattian käyttöluokka on 34/43, eli se soveltuu erittäin kovaan julkitilakäyttöön.

Testattu suomalaisessa sairaalassa

Purline on ansainnut kannuksensa. Se osoittautui erinomaiseksi tuotteeksi testissä, joka toteutettiin sairaalaolosuhteissa Suomessa. Lattiaa koeteltiin muun muassa ruosteella, mustikkakeitolla, sekamehutiivisteellä sekä haavojen desinfiointiaineella. Kaikki tahrat saatiin poistettua pelkällä vedellä pyyhkimällä. Helppo puhdistettavuus ei vaadi käsittelyä esimerkiksi vahaamalla, vaan se on sisäänrakennettu ominaisuus Purlinen elinikäiseen pintaan. 
 

Purline kestää aikaa ja säästää lompakkoa, koska lattiaa ei tarvitse esimerkiksi vahata. Tämä tuo tutkimusten mukaan jopa 30 prosentin säästön siivouskustannuksiin.

Docrates Syöpäsairaala

Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Purline 1500 Wood L Classic oak Spring -lattia. ”Haimme helposti puhdistettavaa, kosteutta ja roiskeita kestävää materiaalia, joka ei ime likaa tai orgaanisia aineita. Kokemuksemme mukaan Purline täyttää nämä vaatimukset”, sairaalan kehitysjohtaja Harri Puurunen sanoo.

100-prosenttisesti kierrätettävissä

Entäpä vastuullisuus? Uusiutuvista raaka-aineista valmistettu Purline huomioi ensiluokkaisesti myös tämän näkökulman. Materiaali ei sisällä haitallisia aineita, kuten PVC:tä, klooria, pehmentimiä tai liuottimia. Se kestää muuttumattomana pitkälle tulevaisuuteen ja on käyttönsä jälkeen täysin kierrätettävissä. Lattia sisältää suurimmaksi osaksi uusiutuvia ja luonnollisia raaka-aineita, kuten rypsi- ja risiiniöljyä sekä kalkkia. Biopolyuretaanikerros on muhkeat 200 mikronia, kun perinteisissä PVC-lattioissa polyuretaanikerros on vain 10–15 mikronia.

 

Purline-lattioille on myönnetty EPD-ympäristöseloste, M1-sisäilmaluokitus sekä sertifikaatit Cradle to Cradle ja Greenguard Gold.

Tutustu Purline-lattioiden valikoimaan