Kuranpoistomatot

Kuranpoiston haasteet kodeissa ja julkitiloissa ovat erilaiset, mutta molemmissa tarvitaan tehokkuutta ja asennuksen mutkattomuutta. Meiltä löydät ratkaisut kaikkiin eteistiloihin.

Kaikkein kestävinkin lattia kaipaa suojaa hiekalta ja kuralta 

Suomen vaihtelevista sääoloista ja neljästä vuodenajasta syntyy välillä harmia, kun kenkien mukana sisätiloihin kulkeutuu kuraa, hiekkaa, vettä ja lunta. Lattioiden suojaamiseksi ja siisteyden ylläpitämiseksi onkin erityisen tärkeää pysäyttää nämä kaikki heti ulko-ovelle. Tähän tarkoitukseen tehokas kuranpoistomatto on ehdottomasti paras vaihtoehto. Kuranpoistomattoja on saatavilla erilaisia sekä koteihin että julkitiloihin.  

Erityisesti koteihin soveltuu erinomaisesti Derby-kuramatto, jonka pintakuviointi poistaa likaa kengänpohjista hyvin tehokkaasti. Lateksipohja pitää maton hyvin paikallaan, ja rullasta voi leikata juuri sopivan kokoisen palasen eteistiloihin. Huoltotoimenpiteiksi riittävät säännöllinen imurointi ja ravistelu.  

 

Derby-kuramaton kuviointi kerää likaa tehokaasti ja estää sen kulkeutumista eteistä pidemmälle.

Erityistä laatua ja osaamista julkitilojen vaatimuksiin

Toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin ja muihin liiketiloihin soveltuu puolestaan loistavasti Obex-sisääntulomatto, joka on saatavilla irtoasennettavina laattoina ja myös TractionBack-kitkakiinnityksellä. Laattojen helppo asennus tekee laajojenkin sisääntuloalueiden kattamisesta nopeaa ja vaivatonta. Obex-sisääntulomatot valmistetaan ultrakestävästä materiaaleista ja laattoja löytyy kolmea eri tyyppiä, jotka on suunniteltu eri kohtiin sisääntulossa: pelkkä vinyyli poistamaan likaa kengistä sisääntulon alussa tai ulkopuolella, yhdistelmä vinyyliä ja tekstiilipintaa tuulikaappiin poistamaan jäljellä olevaa irtolikaa sekä imemään kosteutta, sekä tekstiilipinta sisääntuloaulaan poistamaan viimeisenkin kosteuden.  

 

Obex-sisääntulomatto soveltuu loistavasti kovan kulutuksen tiloihin kuten toimistoihin, hotelleihin ja ravintoloihin.

Tuotemerkki

Väri

Sävy

Tuotesertifikaatit

xx mm

xx g/m2

xx cm

1–32 / 39 hakutulosta