Kuranpoisto- ja terassimatot

Kuranpoistomatoilla saadaan pysäytettyä hiekat ja kurat ulko-ovelle ja pidettyä siten sisätilat siistimpinä. Terassimatoilla voidaan viimeistellä kaikenlaiset terassit ja parvekkeet viihtyisiksi. 

Stop kuralle, hiekalle ja muille ulkotiloista kulkeutuville harmillisuuksille! Tätä tehtävää ajaa kuranpoistomatto, joka asennetaan ulko-oven viereen. Kuranpoistomattoja on saatavilla sekä koteihin että julkitiloihin. Esimerkiksi Paris-kuramatto on napakka ja tehokas kuranpoistomatto erilaisiin eteistiloihin tai katetulle terassille.

Toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin ja muihin liiketiloihin soveltuvissa Obex-kuramatoissa on saatavilla erilaisia kuoseja, eli sisätilojen siisteyttä tukeva matto voidaan valita muun sisustuksen tyyliin ja sävyihin sopivaksi. Obex-matto on saatavilla irtoasennettavina laattoina ja myös TractionBack-kitkakiinnityksellä. Kovaakin kulutusta kestävällä tuotteella voidaan kattaa helposti julkitilakohteiden laajojen sisääntuloalueiden lattioita.  
   
Terassimatot soveltuvat nimensä mukaisesti terasseille mutta myös erilaisille parvekkeille. Pakkaskelejäkin kestävä terassimatto tarjoaa miellyttävää tuntumaa jalan alle ja luo tilaan viimeistellyn vaikutelman. Terassimatossa on nappulapohja, jonka ansiosta vesi ei jää seisomaan, vaan matto kuivuu sateen jälkeen nopeasti. 
 

Väri

Sävy

xx mm

xx g/m2

xx cm
1–26 / 26 hakutulosta
1 / 1