Verhokankaat

Verhokankaiden valikoimamme on suunniteltu erityisesti julkitilojen tarpeita ajatellen: korkealaatuiset verhokankaamme ovat paloturvallisia, eli ne soveltuvat muun muassa hotelli-, ravintola-, toimisto-, oppilaitos- ja hoivakohteisiin. Mallistoistamme löytyvät vaihtoehdot kevyistä valoverhokankaista pimennysverhokankaisiin saakka. Saatavilla on lisäksi laadukkaita kangasmateriaaleja akustointiin, tilanajakamiseen, näkösuojaa antamaan ja viihtyisyyttä lisäämään.

Paloturvalliset verhokankaat julkitiloihin - pellavaisia, puuvillaisia, samettisia ja muita laatuja eri tarpeisiin

 

Bautex Stoffe 

Bautex on paloturvallisten julkitilakankaiden ykkösnimi kaikkialla maailmassa ja sen laaja valikoima tunnetaan ajattomasta huippuluokan laadusta. Valikoimaan kuuluu 100 % täysin pimentäviä black out-kankaita, pimentäviä ja puolipimentäviä dim out-kankaita sekä läpikuultavia valoverhokankaita. Kauniit ja ylelliset laadut soveltuvat mm. luksushotelliin tai ravintolaan, sekä arkisemmat laadut toimistokohteiisin.

Borås Cotton Contract

Akka, Matterhorn ja Elbrus edustavat Borås Cotton Contract -kangasvalikoiman rauhallisia yksivärisiä verhokankaita, joita on helppo myös käyttää rinnakkain ikkunan edessä valoverhon ja puolipeittävän verhon yhdistelmänä tai tilanjakajaverhona. Paloturvalliset ja 60 asteessa vesipestävät verhokankaat soveltuvat erinomaisesti mm. kouluihin, hoiva- ja päiväkoteihin, terveydenhuollon kohteisin sekä toimistoihin.

Villa Nova (Romo Group)

Villa Novan verhokangasvalikoiman vahvuutena ovat kauniit ajankohtaiset värisävyt monenlaisissa tekstuureissa. Valikoimaan kuuluu mm. läpikuultavat Laurie FR ja Bergen, samettiverhokangas Pico FR sekä pellavamainen Verona. Laadut soveltuvat erinomaisesti mm. trendikkään hotellin tai ravintolan sisustukseen.

Tuotemerkki

Väri

Sävy

Tuotesertifikaatit

xx Martindale

xx g/m2

xx cm

1–32 / 11250 hakutulosta