Palvelumme kiinteistöpäättäjille

Tarjoamme laadukkaita ja ekologisia pintamateriaaleja sekä luotettavaa kumppanuutta rakennus- ja remontointihankkeiden kaikkiin vaiheisiin. Palvelemme kiinteistö- ja rakennusalan päättäjiä sekä yksityisen että julkisen sektorin projekteissa.  

Olemme keränneet kannuksemme niin suurissa kuin pienissä projekteissa, kouluista päivä- ja vanhainkoteihin, asuinkiinteistöistä kaupallisiin tiloihin sekä aina mittaviin toimitila- ja laitoskokonaisuuksiin saakka. Sisustuksen pintamateriaalien maahantuojayhtiö kun olemme, panostamme erityisellä pieteetillä toimitustemme varmuuteen ja täsmällisyyteen: teemme kerta toisensa jälkeen kaikkemme, että materiaalit saapuvat työmaalle asennettaviksi juuri sovitulla päiväyksellä ja kellonlyömällä.    
 

Sisustusmateriaaleja BREEAM-, LEED- ja WELL-standardien mukaisiin kohteisiin

Rakennusalan kiertotalouden kehittäminen ja hiilipäästöjen hillitseminen ovat toimintamme keskeisiä päämääriä: olemme olleet Finnish Green Building Council -yhteistyöverkoston jäsen vuodesta 2020 lähtien. Hiilineutraaleiden pintamateriaalien valikoimamme on jo nyt markkinoiden kattavin.  

Tuotteillamme ja asiantuntijoittemme ohjauksella voidaan toteuttaa sisustuksia, jotka täyttävät muun muassa jatkuvasti yleistyvien kansainvälisten LEED-, BREEAM- ja WELL-kiinteistösertifikaattien mukaiset säädökset. Me autamme hankkeiden päättäjätahoja ja niiden parissa toimivia suunnittelijoita tunnistamaan projektien keskeiset onnistumistekijät ja sudenkuopat – aina myös taloudellisen tuloksellisuuden näkökulmat huomioiden. 
 

Laadukkaita, pitkäikäisiä ja käyttäjien hyvinvointia tukevia materiaaleja

Edustamme maailman tunnetuimpia sisustuksen pintamateriaalivalmistajia Suomessa. Valikoimiimme kuuluvat muun muassa Ege Carpetsin ja Millikenin huippulaadukkaat tekstiililattiatuotteet. Tiedämme, että oikein valituilla pintamateriaaleilla on oma roolinsa myös tilojen käyttäjien hyvinvoinnille ja terveydelle. Suuri osa lattiatuotteistamme täyttää suomalaisen M1-sisäilmansertifikaatin vaatimukset.  

Pintamateriaalien menekkilaskenta: ympäristötekoja ja kustannussäästöä

Materiaalihävikin minimointi on asia, joka on ominta alaamme. Optimoimme pintamateriaalien kulutuksen ja laadimme esimerkiksi rullasuunnitelmat tarkasti etukäteen jo hankkeen suunnittelun yhteydessä. Näin projektin tilaaja saa varmuuden kustannuksista jo varhaisessa vaiheessa. Huolellisesti tehty laskenta tuo projektiin ympäristövastuullisuutta ja sen toteutukseen varmuutta: materiaalit riittävät ja asennukset etenevät mallikkaasti. 

Projektien hallinta: tieto liikkuu ja narut pysyvät käsissä 

Yli satavuotias yhtiö kun olemme, on myös projektien hallinnan kokemuksemme karttunut matkan varrella vakuuttaviin mittoihin. Me huolehdimme asiakkaamme puolesta ja sovitulla tavalla asiakirjahallinnasta sekä muun muassa yhteydenpidosta tuotetoimittajien ja urakoitsijoiden kanssa. Erilaiset juoksevat asiat ovat projektimyyjiemme ja avainasiakaspäälliköittemme leipälaji. Yhteistyössä meidän kanssamme tilaaja saa varmuuden, että hanke etenee sovitusti maaliinsa saakka. 

Kustannustehokkaat hankinnat ja joustavat varastointipalvelut

Espoossa sijaitsevat varastotilamme ovat valttia etenkin suurten ja pitkäkestoisten rakennus- ja uudistusprojektien materiaalihallinnassa. Voimme hankkia tuotteita määräalennuksin ja myös varastoida niitä asiakkaamme puolesta huokein kustannuksin. Tuotteiden toimitukset varastosta eteenpäin voidaan jaksottaa joustavasti ja tehokkaasti työmaan etenemisaikataulujen mukaisesti. 

Suunnittelu- ja visualisointiapua ammattitaidolla 

Tavallisesti asiantuntijamme toimivat rakennus- ja sisustusprojekteissa hankkeeseen erikseen nimetyn suunnittelijan tai suunnittelutoimiston työparina. Tietyissä tilanteissa voimme ottaa myös suunnittelutyön ohjaksia osaaviin käsiimme, etenkin tuotteiden valintaan liittyvissä tarpeissa. Myös erilaiset visualisointipalvelut kuuluvat kattavaan repertuaariimme. Niiden avulla saadaan suunnitelmat heräämään henkiin, ideat näyttävään esityskuntoon.   

O&O Puhto: viihtyisyyttä käyttäjille ja pidempi elinkaari tekstiililattioille

O&O Puhto on tukipalvelu toimittamiemme tekstiililattioiden oikeaan puhtaanapitoon ja huoltoon. Kiinteähintaisen palvelun avulla saadaan aikaan puhtaampia ja houkuttelevampia tiloja, joissa viihdytään ja voidaan hyvin. O&O Puhdon tuella voidaan lisäksi pidentää lattiapinnan elinkaarta, eli tehdä ekologisesti vastuullisia tekoja ja saavuttaa samalla kustannussäästöjä.