Listat ja paneelit

Listojen ja paneelien valikoimamme tarjoaa ensiluokkaisia tuotevaihtoehtoja moniin eri tarpeisiin. Listoilla ja paneeleilla voidaan peittää sisustuksessa ei-toivottuja asioita, viimeistellä saumakohtia sekä elävöittää tilakokonaisuutta ainutlaatuisella tavalla.

Listojen ja paneelien valikoimamme on koottu useisiin tyyleihin ja käyttötarkoituksiin soveltuvista tuotteista – vain mielikuvitus on niitä käyttäessä rajana. Saatavilla on muun muassa katto-, seinä-, jalka- ja valolistoja, seinä- ja kattopaneeleita sekä 3D-sisustuselementtejä. Orac Decor -merkkiset listamme ja paneelimme mahdollistavat pinnoilla leikittelyn sekä harmonisten kokonaisuuksien luomisen niin kodeissa kuin hotelleissa, ravintoloissa ja muissa julkitiloissa. Valolistoilla saadaan aikaan mielenkiintoisia ja tunnelmallisia valaistusratkaisuja helposti. 

Listat on valmistettu kestävästä ja korkealaatuisesta polyuretaanisekoitteesta, joka tekee tuotteista kevyitä ja helppoja asentaa. Sisustuksen muiden sävyjen mukaisesti maalattavat listat saadaan asennettua myös täysin saumattomasti, mikä antaa huoneelle viimeistellyn ilmeen. 

Orac Decor -listamme ovat vastuullisesti Euroopassa valmistettuja ja täysin kierrätettäviä.