Kokolattiamatot

Kokolattiamatot ovat suosittuja lattianpäällysteitä etenkin julkisissa tiloissa, mutta myös kotien sisustajat ovat löytäneet kokolattiamatot viime vuosina uudelleen. Kokolattiamatto tarjoaakin ainutlaatuista viihtyisyyttä ja ylellisyyttä. Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva matto laajasta valikoimastamme.  

Kokolattiamatoilla on paljon loistavia ominaisuuksia: ne akustoivat tilaa poistamalla kaikuja ja vaimentamalla askelääniä, ne sitovat ilmasta pienhiukkasia, ja niiden päällä on miellyttävää kävellä ja seistä. Näinpä kokolattiamatot ovat omimmillaan julkisissa tiloissa kuten toimistoissa, hotelleissa, elokuvateattereissa, laivoissa ja erilaisissa liiketiloissa. Oikein huollettuna kokolattiamatto on kestävä ja pitkäikäinen lattiapäällyste. 

Kokolattiamatot ovat pääasiassa 400 cm:n levyisiä mattorullia, joiden asennus suunnitellaan materiaalihävikin minimoimiseksi aina kohteen ominaisuuksien mukaan. Kokolattiamaton asennus tehdään aluslattiaan liimaamalla. Maton alla voidaan lisäksi käyttää erilaisia aluskatteita, joilla voidaan entisestään parantaa askeläänivaimennusta sekä maton pehmeyttä jalan alla.  

Egen matot tarjoavat rajattomasti vaihtoehtoja kaikkiin julkitiloihin. Ege Reform -mallistosta löytyy moderneja, tekstuurilla leikitteleviä kuoseja, kuten Mark of Time ja Shadowplay.

Highline -matoissa on sadoittain kuoseja, jotka kaikki voidaan vielä värittää uudelleen juuri toiveidesi mukaan, tai voimme räätälöidä kokonaan uniikin kuosin esimerkiksi tilaaja-asiakkaan brändiin sopivaksi.  

Varastovalikoimastamme löydät ihastuttavat kokolattiamatot kuten Emberin, Luminan, sekä Bentleyn. Nämä matot toimitamme nopeasti omasta varastostamme Espoosta ja nämä kauniit matot sopivat niin kotiin kuin julkitilaankin.  

Tuotevalikoimamme uutuus Synsisal tarjoaa jotain ennennäkemätöntä: sisalin herkkä kauneus yhdistettynä kierrätyskuidun kestävyyteen. Malliston kuoseissa toistuvat samat kuusi ajatonta väriä, jotka tuovat tilaan kuin tilaan sisalista tuttua rouheaa ilmettä.  

 

Tuotemerkki

Väri

Sävy

Tuotesertifikaatit

xx mm

xx g/m2

xx cm

1–32 / 839 hakutulosta