Puulattiat

Tilaan valitaan puulattia yleensä sen esteettisyyden ja lämpimän tuntuman vuoksi. Parky on markkinoiden kestävin ja ekologisin puulattia. Siinä yhdistyvät aidon puun kaunis ulkonäkö ja lämmin tuntuma sekä huippuluokan tekniset ominaisuudet. 

Puulattioiden valikoimamme on pieni mutta pippurinen: se pitää sisällään Parky-puulattian, joka on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen. Parky-puulattiassa on aidon puun tuntuma ja ulkonäkö, mutta se on parkettiin verrattuna erittäin kestävä ja ekologinen. Parky-lankut valmistetaan vastuullisesti luonnonvaroja säästäen, niiden puuviilun paksuus on vain 0,6 mm. Tuote on lisäksi täysin kierrätettävissä käyttönsä jälkeen.  

Parky-valikoimaan kuuluu kauniita kuoseja, kuten tammea ja pyökkiä. Niiden avulla voidaan toteuttaa laadukkaita tiloja, joissa on ylellistä tunnelmaa. Varastolaatujemme Parky Deluxe ja Parky Swing käyttöluokka on KL33, eli ne kestävät erittäin hyvin kovassa julkitilakäytössä, kuten toimistoissa, liiketiloissa, kouluissa, tavarataloissa ja monitoimihalleissa. Myös kodeissa Parkyn kestävyys on omaa luokkaansa, puulattian pinta ei ole moksiskaan edes koiran kynsistä tai suorasta kosteusaltistuksesta (12 h). 

Parky-puulattioilla on PEFC- ja FSC-sertifikaatit sekä suomalainen M1-sisäilmahyväksyntä. Tuotteella on julkitilakäytössä 10 vuoden takuu. Kotikäytössä takuu on elinikäinen. 

Tutustu Parkyyn osana kodin sisustusta

Tuotemerkki

Väri

Sävy

xx mm

xx g/m2

1–32 / 36 hakutulosta