Tekstiililattiat

Tekstiililattia soveltuu erityisen hyvin julkisiin tiloihin, mutta se löytää paikkansa myös kodeista. Tekstiililattia on fiksu valinta tilanteissa, joissa halutaan lämpimän pehmeää kosketustuntumaa, miellyttävää akustiikkaa sekä parempaa sisäilmaa. Hyvin jalan alla pitävä tekstiililattia on myös turvallisuustekijä. 

Tekstiililattioidemme valikoimaan kuuluu muun muassa kokolattiamattoja, mattolaattoja sekä mittojen mukaan räätälöitäviä mattoja. Yhteistä kaikille tekstiililattioillemme on laadukkuus: maailman johtavien valmistajien, kuten Ege Carpetsin ja Millikenin, tuotteet kestävät kovaa kulutusta myös vaativissa julkitilakohteissa kuten hotelleissa, ravintoloissa, laivoissa, kouluissa, päiväkodeissa ja toimistokiinteistöissä. 

Tekstiililattioittemme ulkoasuissa riittää lukemattomia kuoseja ja sävyjä: valittavissa on kohteen ja sen tyylin mukaisesti niin suuri- kuin pienikuvioisia malleja, modernia ja perinteistä muotokieltä kaikissa mahdollisissa väreissä. Useimpiin tekstiililattioihin on saatavilla myös hillityn harmonisia meleerattuja värityksiä sekä täysin yksilöllisiä kuosi- ja väritoteutuksia.