Laminaattilattiat

Laminaatti on verraton lattianpäällyste etenkin asumisen kohteisiin. Laminaattilattian avulla saadaan tilaan luonnollista ilmettä huokein kustannuksin. Kaikki laminaattimme ovat hiilineutraaleja ja hyvin kulutusta kestäviä. 

Laminaattilattioidemme valikoima on erittäin monipuolinen: saatavilla on muun muassa erilaisia tammi- ja pyökkipuukuoseja, joilla saadaan aikaan pehmeitä ja luonnollisen kauniita tiloja. Quick Step- ja Loc Floor -laminaattitarjoomaamme kuuluu myös pelkistetympiä, keraamisia laattoja imitoivia ulkoasuja.    

Täysin hiilineutraaleissa laminaateissamme on Uniclic-lukkopontti, joka varmistaa helpon ja nopean asennuksen. Tuotteiden puumassa on tiiviiksi puristettu ja kosteuskäsitelty HDF-runkolevy. Laminaattien asennuksessa tulee käyttää aluskatetta ja huomioida reunojen liikuntavara, sillä lattia ”elää” vähäisissä määrin tilan kosteuden ja lämpötilan vaihteluiden mukana. Kaikki laminaattilattiatuotteemme soveltuvat käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa. Useimpiin laminaatteihimme on saatavilla myös viimeistelytarvikkeet. 

Laminaattilattia kestää kulutusta paremmin kuin aito puu. Tuotevalikoimaamme kuuluu useiden eri käyttöluokkien tuotteita, niin vaativaan kotikäyttöön kuin julkitilakohteisiinkin. Laminaattilattiat eivät yleisesti sovellu käytettäviksi kosteissa tiloissa, mutta tietyt laminaattimme sietävät rajoitetusti myös kosteutta. Laminaattien hoidossa tulee välttää saippuapohjaisia pesuaineita, sillä ne tekevät kalvon tuotteen pintaan.  

Kaikilla laminaattilattiollamme on PEFC-metsäsertifikaatti ja EU Ecolabel -ympäristösertifikaatti. 
 

Tuotemerkki

Väri

Sävy

Tuotesertifikaatit

xx mm

xx g/m2

1–32 / 120 hakutulosta