Biopolyuretaanilattiat

Biopolyuretaanilattia on ympäristövastuullinen, helppohoitoinen ja erittäin kestävä lattiavalinta muun muassa terveydenhuolto- ja hoiva-alan tiloihin, päiväkoteihin, kouluihin, hotelleihin, ravintoloihin sekä vähittäiskauppoihin. 

Biopolyuretaanilattiamme Purline on täysin hiilineutraali lattiamateriaali, jonka raaka-aineista jopa 95 prosenttia on luonnonmukaisia. Purline ei sisällä PVC:tä ja se on helposti kierrätettävä. Käyttöluokan 34/43 mukaiset kestävät tuotteet ovat helposti puhdistettavia, ja sellaisinaan erittäin hyviä valintoja muun muassa sairaaloihin ja muihin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kohteisiin.
      
Purline 1500 -perheen kaikissa tuotteissa on strukturoitu polyuretaanipinta, kuosikerros ja stabiloiva lasikuitukerros. Ydin on Ecuran korkean suorituskyvyn komposiitimateriaalia ja pohja on Integroitu Fleece TEC-System, jonka ansiosta liimausasennus on helppoa. 

Valikoimissa on useita eri vaihtoehtoja erilaisin teknisin ominaisuuksin: Acoustic-mallistossa on integroitu aluskate ja Safety-mallistossa on kiinnitetty erityistä huomiota liukastumisen estoon. Wineo 1500 Rail- ja Wineo 1500 Sea -mallistot ovat nimiensä mukaisesti suunniteltu erityisesti raide- ja laivaliikenteen kohteisiin.  

Purline-biopolyuretaanilattioilla on suomalainen M1-sisäilmahyväksyntä, Cradle to Cradle Silver -sertifikaatti, EPD-ympäristöseloste sekä GreenGuard Gold -sertifikaatti. 
 

Tuotemerkki

Väri

Sävy

Tuotesertifikaatit

xx mm

xx g/m2

1–32 / 131 hakutulosta