Kovat lattiat

Monipuolinen kovien lattioiden tuotevalikoimamme tarjoaa kestäviä, helppohoitoisia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja niin erilaisten julkitilojen kuin kotien sisustamiseen. Kovien lattioittemme joukosta löytyy useita täysin hiilineutraaleja tuotteita.  

Laminaatti, biopolyuretaani, vinyyli, puu, komposiitti, PVC-vapaa – kovien lattiatuotteittemme keskeisimmät yhteiset nimittäjät ovat kestävyys ja helppohoitoisuus. Kovalla materiaalilla toteutettu lattiapinta säilyy kauniina ja toimivana vuosien ja jopa vuosikymmenten ajan niin kotikäytössä kuin julkisissa tiloissa. 

Hiilineutraalien Quick Step- ja Loc Floor -laminaattien valikoimamme pitää sisällään trendikkäitä puukuosisia mallistoja, jotka soveltuvat erinomaisesti asuinkohteiden tyylikkääseen sisustamiseen ja myös vaativampaan käyttöön.

Hiilineutraali ja PVC-vapaa biopolyuretaanilattia Purline on valikoimissamme neljässä eri lankkukoossa, osa kuoseista myös rullittain tilattavassa muodossa. Helppohoitoinen tuote soveltuu kovan kulutuksen tiloihin, mm. terveydenhuollon ja hoivan kohteisiin, päiväkoteihin ja kouluihin.

Vinyylilattioiden mallistoissamme on runsaasti puu- ja kivikuosisia tuotteita, lukkopontilla ja liimaamalla asennettavia vaihtoehtoja. Eri käyttöluokkien mukaisia ja helppohoitoisia lattiapintoja on saatavissa Liberty-, Quick Step-, Milliken- ja Project Floors -tuotemerkeiltä. 

Puulattiamme Parky on lajissaan markkinoiden kestävin – se soveltuu koteihin ja julkitiloihin. Parkyssä yhdistyvät ekologisuus sekä aidon puun tuntuma ja ulkonäkö.

COREtec-komposiittilattiamme ovat täysin kosteudenkestäviä, mittavakaita, korkkipohjaisia sekä helposti lukkopontilla asennettavia.